Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,605
12,576
113
Ulan Sinan sen ben milyon vurduğumda ortada yoktun millete 250 liraya açık foto taleplerinde bulunduğun için kayıptın. Ve ben milyonu bırak ufak paralarda sana defalarca destek attım ölüsü 15 kere çekim yapıcam diye rica ettin hiç geri çevirdim mi ?
bu aradas para tutturduğunda çevresindekiler dm iban yazar

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,907
18,975
113
Ulan Sinan sen ben milyon vurduğumda ortada yoktun millete 250 liraya açık foto taleplerinde bulunduğun için kayıptın. Ve ben milyonu bırak ufak paralarda sana defalarca destek attım ölüsü 15 kere çekim yapıcam diye rica ettin hiç geri çevirdim mi ?
Bak zaten istemem demisim tekrar vursun insallah demisim senin gibi adam giciklik yapmiyor merttir demisim simdi burdan ne anladin ki boyle laf atiyon cekim icin istedigim s birligi yaptigimiz dobemlerde cok iyi dosttuk sonra dostlardan bile cekim icin istemiyordum senin bana garezin ney onu anlamadim

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,336
3,577
113
Ona üzulmelisin bence milyon vurup bi halt basaramayip tekrar forumda sabahliyor yff
Bu kadar kasmayın dostum hepimiz burda kumar bağımlısıyız bende milyonları gördüm 1 hafta içinde geri battım @fearjr1992 kankam da gördü ama bak hala burda forumda. Mesele milyonları görmek değil bağımlısı olmuşuz bu illetin ölene kadar bize huzur yok

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,933
31,725
113
Bak zaten istemem demisim tekrar vursun insallah demisim senin gibi adam giciklik yapmiyor merttir demisim simdi burdan ne anladin ki boyle laf atiyon cekim icin istedigim s birligi yaptigimiz dobemlerde cok iyi dosttuk sonra dostlardan bile cekim icin istemiyordum senin bana garezin ney onu anlamadim
Garezim yok sitem ettin alttan alttan milyon vurmama da gerek yok bu arada ✌

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,907
18,975
113
bu aradas para tutturduğunda çevresindekiler dm iban yazar
Iste bu para vurdugunda yazmadim ona bi tane rolunu takip ettim o arada yine bise odul dusmedi artik rolunu de takop etmiyom ama selam veririm severdim ama simdi laf atti diye selami da kesnem gerekiyormus

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,578
2,950
113
Bu kadar kasmayın dostum hepimiz burda kumar bağımlısıyız bende milyonları gördüm 1 hafta içinde geri battım @fearjr1992 kankam da gördü ama bak hala burda forumda. Mesele milyonları görmek değil bağımlısı olmuşuz bu illetin ölene kadar bize huzur yok
İnsanlarda ki bağımlılık değil aslında ihtiyac var en kısa yoldan kazanmak için çabalıyor millet bence ve buna bende dahilim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,933
31,725
113
Iste bu para vurdugunda yazmadim ona bi tane rolunu takip ettim o arada yine bise odul dusmedi artik rolunu de takop etmiyom ama selam veririm severdim ama simdi laf atti diye selami da kesnem gerekiyormus
La boş etme o konu kayıp oldu zaten forum gitmişti 1 adım daha atam dedik sıfırlandık anlattım da sana hatırlamıyor musun ? Seni listeye yazmama gerek mi vardı dm atar iban yaz sino deriz.

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,907
18,975
113
Bizimki ihtiyac kardesler neyse sadece seni secer miyim diye laf atildi bizde cevap verdik yoksa tartismam size bol sans

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
La boş etme o konu kayıp oldu zaten forum gitmişti 1 adım daha atam dedik sıfırlandık anlattım da sana hatırlamıyor musun ? Seni listeye yazmama gerek mi vardı dm atar iban yaz sino deriz.
beyler sakin beyler sakinn gerek yok beyler sakin

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,907
18,975
113
Hala para diyon ya sen burda 250 ye foto diyip laf caktin ondan selami kesmek lazim dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...