- 23,890
- 24,858
- 113
@Hakan170 @Mhakca iban alayım 510 ar aticam sizeBu konu uzayacak tartışma bitmez kimlere vereceksen rol yapsın heyecan olsun dostum @tahir1603
@Hakan170 @Mhakca iban alayım 510 ar aticam sizeBu konu uzayacak tartışma bitmez kimlere vereceksen rol yapsın heyecan olsun dostum @tahir1603
Kesene bereketBeyler çekim beklemede ben hesabımdan gönderdim beklemeyin diye,top tahirde artık gerisini onla halledin geceniz güzel olsun eyvallah.
valla nazara gelme de ne olursa olsunÖzlediler çakıcam 7 tane farklı replay o olacak.
atıyorum
Kes o zaman o kamil için seninle muhabetiniHala para diyon ya sen burda 250 ye foto diyip laf caktin ondan selami kesmek lazim dedim
@snnemre yakala arkadaşı cuma bugünatıyorum
Ertesi kanka öhöööö parayı yemiştir@snnemre yakala arkadaşı cuma bugün
Eyvallah
bugün cumartesi anlattım dm ama atıcam@snnemre yakala arkadaşı cuma bugün
Dmye dönmüyo yakalayamadım 🤣🤣@snnemre yakala arkadaşı cuma bugün
kanka kurançarpsın hesapta 2k vardı bi arkadaaşa borç attım la dün yazaydı atıcaktım unutmuşum şimdi aklıma geldiErtesi kanka öhöööö parayı yemiştir
Kesilmez lo senle selam bu sefer dua ediyom 10 milyon vur dosti sen adamsinKes o zaman o kamil için seninle muhabetini
Kesmeyen tek ben oldum hala bana yazıyor cevap vermiyorum hakkımda deveciye dediklerini bir gördüm şok oldum para için bırak bedeninin ruhunu satar.
İşin makarasındayımkanka kurançarpsın hesapta 2k vardı bi arkadaaşa borç attım la dün yazaydı atıcaktım unutmuşum şimdi aklıma geldi
biz vuralımmıKesilmez lo senle selam bu sefer dua ediyom 10 milyon vur dosti sen adamsin
Neyse sorun yok beklenti yoktu zaten yine de bi sinyalledimkanka kurançarpsın hesapta 2k vardı bi arkadaaşa borç attım la dün yazaydı atıcaktım unutmuşum şimdi aklıma geldi
10 milyon cok kaçar sana kafayi yersin sen 1 milyon vur yeter 🤣biz vuralımmı
lan beklenti nası yoktu dün yazaydın atardım unutmuşum kaç gün geçti aradaan bi dosta borç gönderdim salıya kadaarNeyse sorun yok beklenti yoktu zaten yine de bi sinyalledim
Odulum geldi tekrar kesene bereket @Baskhetci27 konu acacagim belki bir arkadasa faydamiz dokunur
Bak keyfine kanka sıkıntı yoklan beklenti nası yoktu dün yazaydın atardım unutmuşum kaç gün geçti aradaan bi dosta borç gönderdim salıya kadaar