- 16,159
- 3,167
- 113
geçen sene 600 k vurmuştum mahalledeki herkese magnum daağıtmıştım sevinçten10 milyon cok kaçar sana kafayi yersin sen 1 milyon vur yeter 🤣
geçen sene 600 k vurmuştum mahalledeki herkese magnum daağıtmıştım sevinçten10 milyon cok kaçar sana kafayi yersin sen 1 milyon vur yeter 🤣
Faso fiso olmuş ne diye söz verirsin ki zaten hahdhskanka kurançarpsın hesapta 2k vardı bi arkadaaşa borç attım la dün yazaydı atıcaktım unutmuşum şimdi aklıma geldi
Hissediyom işte 10 milyon vursan şaban gibi hela açarsin icine edeyim bu paranin dersin hfggeçen sene 600 k vurmuştum mahalledeki herkese magnum daağıtmıştım sevinçten
valla sana bişey diyimmi ben o parayı 1 haftaddaa bitiririm veya milyorder olurumHissediyom işte 10 milyon vursan şaban gibi hela açarsin icine edeyim bu paranin dersin hfg
Faturam vardı kanka tam yettiFaso fiso olmuş ne diye söz verirsin ki zaten hahdhs
10 milyon diyor milyoner olurum diyorsun vizyonsuz milyarder diyeceksin 😂😂😂😂valla sana bişey diyimmi ben o parayı 1 haftaddaa bitiririm veya milyorder olurum
Boyle mutlu olamazsin 2 yil boyunca yemen lazimvalla sana bişey diyimmi ben o parayı 1 haftaddaa bitiririm veya milyorder olurum
onu bunu bırakta köpek alıyorum eve10 milyon diyor milyoner olurum diyorsun vizyonsuz milyarder diyeceksin 😂😂😂😂
ben hayatımdan memnunum dost 1 arsam var çatalcadaa 1 köyde evim var 1 de arabam var 1 de dükkanımız var 26 yaşındaayım Allaha şükürBoyle mutlu olamazsin 2 yil boyunca yemen lazim
kanka kedide var evde evcil o küçük köpeklerden alıcam saldırırmı kediye
Ne halt yemeye roll kovaliyonben hayatımdan memnunum dost 1 arsam var çatalcadaa 1 köyde evim var 1 de arabam var 1 de dükkanımız var 26 yaşındaayım Allaha şükür
kanka iş yokki hep boştayız napayım evimi satayım ddasadmnasadsaNe halt yemeye roll kovaliyon
La dukkanimiz var diyon aylik dusmuyor mu bi sey sanakanka iş yokki hep boştayız napayım evimi satayım ddasadmnasadsa
düşüyor daa çok az düşüyor dost kuzence çalışıyoruz birşey düşmüyor ama açılacak 1 ayaLa dukkanimiz var diyon aylik dusmuyor mu bi sey sana
Hadi açilsin işler sonra terket formu bize birak rolleri 😃🤣düşüyor daa çok az düşüyor dost kuzence çalışıyoruz birşey düşmüyor ama açılacak 1 aya