Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 / Kasa 1K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,989
5,908
113
Bana küstü kardeşim galiba 😁
Bana kadinim ben diye attigin mesaji karım gördu aksam senin yuzunden tartistim forumda karilarla mi konusuyon dedi uzerine dun odul atmistim sana az kalsin forumdan degil hayattan banlaniyodum. Lutfen bana mesaj atma artik. Kardesim desende atma

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,424
10,217
113
Bana kadinim ben diye attigin mesaji karım gördu aksam senin yuzunden tartistim forumda karilarla mi konusuyon dedi uzerine dun odul atmistim sana az kalsin forumdan degil hayattan banlaniyodum. Lutfen bana mesaj atma artik. Kardesim desende atma
Ciddi mi lan

burdurlu1515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,941
1,044
113
Geçmiş olsun da yeminle mahalleyi inlettim

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,368
3,612
113
Evet aga durduk yere mesaj atiyo kustuk mu diyo ne muhabbetimuz varda kuselim eşim gördü hepsini valla tartistik bos yere
Aga sende whatsapp Facebook ınstagram mesajlarını göster de forum mesajlarını göstermeyiver yengeye ahaha 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...