- 56,039
- 16,280
- 113
Ya Allah aşkınaBunu kendini acıtarak her seferinde söyleme herkese artık
Engelliyim diyon, mavi boncuk dağıtıyon . Sonra abazalıktan geçilmiyor. Kadın sesi duyduğunda kendinden geçenler var burada .
Ya Allah aşkınaBunu kendini acıtarak her seferinde söyleme herkese artık
Engelliyim diyon, mavi boncuk dağıtıyon . Sonra abazalıktan geçilmiyor. Kadın sesi duyduğunda kendinden geçenler var burada .
KardesimmmmmAkınnnnnnn 😡😡😡😡
Kardo boşver üzerine gitme kötü bir kız değilBunu kendini acıtarak her seferinde söyleme herkese artık
Benim kimsenin parasına ihtiyacım yokBir tek beni mi kandirmaya calistin merak ettim engelliyim diyerek para almak icin diye dusundum de
Şükür abi dostları bir arada gördüm daha iyi oldumElhamdülillah kardeşim sen nasılsın
Akinima bir selam verseydin dostAllah ıslah etsin kardeşim. Akından 1k çözdük onunla cebelleşiyorum, yatırıma ek spin konusuna gittim almadılar içeri, giriş minumum 2k
İyiliğine söylüyoruzYa Allah aşkına
Aman abi dikkat et 🤣🤣🤣Ve bunuda kendisine izah ettikten sadece 3 gün sonra baktım yine mesaj abi nasılsın
Silene kadar elim ayağıma dolandı en son geçen gün kaba bir dille bana mesaj atma artık dedim şükürler olsun şimdi rahatım artık 😆😆
Sana demiyorumİyiliğine söylüyoruz
Dostlar burda olmasada kalbimizde yıllar geçsede selamımızı veririz her daimŞükür abi dostları bir arada gördüm daha iyi oldum
Ne alaka şimdi bu mesaj biraderSakat oldugunu herkes biliyorsa sorun yok ozmn
Bilmukabele abicim karşılıklı. Akın da selam verirse daha iyi olacak 😂Dostlar burda olmasada kalbimizde yıllar geçsede selamımızı veririz her daim
Parayı alırken verdim ya selam kankaAkinima bir selam verseydin dost
Kaymakamliga basvur ablam engelli maasina kadar her sey veriyor devlet.@Mamoste beni en iyi tanıyanlardan biri gidin sorun beni ona yalanım var mı? Yok mu ne yaşadığımı bi ben bi Allah biliyor yoruldum artık bende insanım ya evet engelliyim ben
Aslan Barrios yürü 10 k yap gelParayı alırken verdim ya selam kanka
Sana her zaman söylediğim gibi son kez söylüyorum forumda bir bayan gibi takılmadığın sürece herkese herşeyini anlattığın sürece daha başın çok ağrıyacak engellisin yada değilsin olabilir, bir çok kişiden duyuyorum herkese DM atıp sohbet etmeye çalışıyorsun niye mesela? Buradaki insanların kendine hayrı yokki sana nasıl olsun.. iki gün sonrada anlattığın şeyleri bir başkasına anlatıyorlar sonra yoruldum artık diye sitem ediyorsun kendi kendine yapıyorsun yapma.@Mamoste beni en iyi tanıyanlardan biri gidin sorun beni ona yalanım var mı? Yok mu ne yaşadığımı bi ben bi Allah biliyor yoruldum artık bende insanım ya evet engelliyim ben
Kapa çeneni benimle bir daha muhatap olmaKaymakamliga basvur ablam engelli maasina kadar her sey veriyor devlet.