- 19,646
- 21,198
- 113
Bencede arınma zamanı geldide nasıl olacak onu düşünüyorum Kara kara 😆@TestoHaylan06 Haylanım yaş gidiyor bizim yavaş yavaş bırakalım bu işleri 😅
Bencede arınma zamanı geldide nasıl olacak onu düşünüyorum Kara kara 😆@TestoHaylan06 Haylanım yaş gidiyor bizim yavaş yavaş bırakalım bu işleri 😅
@akin1996 şansı açıkken devam edicem dedi beklioz bakalım şimdi banka hesabındaki paraya bakıp keyifle sigara içiyordur 😅😅Bilmukabele abicim karşılıklı. Akın da selam verirse daha iyi olacak 😂
Daha gencsiniz be abi bize taş cikartirsiniz durun heleBencede arınma zamanı geldide nasıl olacak onu düşünüyorum Kara kara 😆
Ne aldı ne verdi abi takip edemedik ki@akin1996 şansı açıkken devam edicem dedi beklioz bakalım şimdi banka hesabındaki paraya bakıp keyifle sigara içiyordur 😅😅
La herkes beni ihtiyar zannediyor tutuluyorum ben daha gencim tabi 😆Daha gencsiniz be abi bize taş cikartirsiniz durun hele
2 3 aya ben sayfayı kapatıom tamamen tertemiz bir sayfa açıom tavsiye ederim Haylanım 😅😅Bencede arınma zamanı geldide nasıl olacak onu düşünüyorum Kara kara 😆
1 i 5.5 yaptı sonra 1 i 4 yaptı heralde kardeşimNe aldı ne verdi abi takip edemedik ki
HqhhhaahGeldik motele biri sesli bir şeyler dinliyor diğeri sesli yemek yiyor
Abi 1 yatirdim 5.5 cektim 2.5 attim, tekrar 1 yatirdim 4 cektim 2.5 daha attim. 3 kaldi simdi bir daha yatirip deneyim en son sigara paramiz kalsin yeter dkdkdk@akin1996 şansı açıkken devam edicem dedi beklioz bakalım şimdi banka hesabındaki paraya bakıp keyifle sigara içiyordur 😅😅
Moral motivasyon adamı kardeşim 😅😅Daha gencsiniz be abi bize taş cikartirsiniz durun hele
Filmin sonu oraya doğru gidiyor de 😅😅Abi 1 yatirdim 5.5 cektim 2.5 attim, tekrar 1 yatirdim 4 cektim 2.5 daha attim. 3 kaldi simdi bir daha yatirip deneyim en son sigara paramiz kalsin yeter dkdkdk
Bu radikal kararı genelde erteliyoruz ama bakalım abi inşallah diyelim 😂2 3 aya ben sayfayı kapatıom tamamen tertemiz bir sayfa açıom tavsiye ederim Haylanım 😅😅
Spora gidelim halısaha sinema hayat gidiyor hayat 😆😆
Agam bitmisiz biz bitmisizNe aldı ne verdi abi takip edemedik ki
Ben iradeli adamımdır 2 sene bıraktık bu sefer kökten çözücez bakalım hedefler var 😅Bu radikal kararı genelde erteliyoruz ama bakalım abi inşallah diyelim 😂
İnşallah abi çok isterim. Hepimiz hayali zaten o da hangimiz başarırsa çok sevinirimBen iradeli adamımdır 2 sene bıraktık bu sefer kökten çözücez bakalım hedefler var 😅
Tahir ban mi yediAgam bitmisiz biz bitmisiz
Bekliyoruz dost her rollun bunun I gibi hizli gelsinAbi 1 yatirdim 5.5 cektim 2.5 attim, tekrar 1 yatirdim 4 cektim 2.5 daha attim. 3 kaldi simdi bir daha yatirip deneyim en son sigara paramiz kalsin yeter dkdkdk