- 19,385
- 21,851
- 113
Hadi kır bakalım şansı won olsunTesekkurler abii
Hadi kır bakalım şansı won olsunTesekkurler abii
Kavga etmesin aman maç ertelenir mazallahKavga edin lan kart lazm 1 tane daha
Benden aşırmışsın para kazanacaksın bırak şu işleri be ayıp
Evet Özkanım Akşamüstü Çorum Üst Akşam Milan bugün yine 1 golden 7 8 kupon gittiVay knk nasılsın diye sormayacam milan ibnesi seni yakmş
sağlık olsun kara inciEvet Özkanım Akşamüstü Çorum Üst Akşam Milan bugün yine 1 golden 7 8 kupon gitti
Geçmiş olsun dostEvet Özkanım Akşamüstü Çorum Üst Akşam Milan bugün yine 1 golden 7 8 kupon gitti
Sağol EgecimGeçmiş olsun dost
ebru gündeşe okacha mı tıklamıştı uche misağlık olsun kara inci
Milan napoli bugun herkesi yediler ibneler geçmiş olsun knk kuponunu gördüm yazık olmş aw yaEvet Özkanım Akşamüstü Çorum Üst Akşam Milan bugün yine 1 golden 7 8 kupon gitti
Yok Hamzam Sinir topuna döndük sağlık da kalmıcak bu gidişlesağlık olsun kara inci
56 da 2 1 oldu 26 şut 2nci yarı karşı karşı kaçanmı ararsın boş kaçan mı bu Milan tam şerefsiz takımMilan napoli bugun herkesi yediler ibneler geçmiş olsun knk kuponunu gördüm yazık olmş aw ya
Golden cok net pozisyon kaçtı maçta birz izledim hele ibne ev agır favori ikinci yaırı nerdeyse şut cekmedi dep desen tam beceriksiiz56 da 2 1 oldu 26 şut 2nci yarı karşı karşı kaçanmı ararsın boş kaçan mı bu Milan tam şerefsiz takım
Geldi keseye bereket dosyÖdüller gonderildi beyler bol sans
Tez vakitte zararını cikartirsin umarimmEvet Özkanım Akşamüstü Çorum Üst Akşam Milan bugün yine 1 golden 7 8 kupon gitti
Acarlarsa buralardayizRoll acarsaniz iyi olur acmazsaniz da paşa gönlünüz bilir kafaniza gore
Milan 10 şut çekti 2nci yarı isabetlisi yokGolden cok net pozisyon kaçtı maçta birz izledim hele ibne ev agır favori ikinci yaırı nerdeyse şut cekmedi dep desen tam beceriksiiz
Ben bu maçın bi golünü aldım paranın yarısıylaRoll acarsaniz iyi olur acmazsaniz da paşa gönlünüz bilir kafaniza gore