- 11,215
- 3,368
- 113
İnşallah olur , şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereBayramda toplucaz artık nakit spin vs vs bakalım ordan bişeyler yaparsak bayram sonrası da doğum günü var bişeyler çıkartırız illaki
İnşallah olur , şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereBayramda toplucaz artık nakit spin vs vs bakalım ordan bişeyler yaparsak bayram sonrası da doğum günü var bişeyler çıkartırız illaki
Yine oynarsın merak etmeAdak bile adadım bayram bitene kadar 300bin kazanayım hem oynamicam hemde bir adamlık kurban kesecemama önce biraz sermaye lazım
İyi geceler hosgeldinBol şanslar hayırlı işler dostlar
Sağolasın Kardeş eyvallah inşallah bakalımİnşallah olur , şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere![]()
ahahahahaaaaaGol atıp formayı çıkarırsa hepimiz kazanırız
Gerçekten oynamam çok sıkıldım bizi iyice bataklığa çekiyor 18 senedir aralıksız oynuyorum bir hayrını görmedim artık yeter dedim kararlıyımBu 90 + uzatma dakikalarini cikartanin ben sahibi dün 17 k 50 liraya ondan önce 25 lira bugün de 3.5 90 da yattı
Yine oynarsın merak etme
Ben birkaç site harici genelde nb değilim dostNb yapmayan site kaldı mı ki şef
Ben bir tek rokette nb oldum hayatım boyunca onu da 2 çekim yaptım nb yaptıBen birkaç site harici genelde nb değilim dost
Bak dost dün 50 liraya 420 oran 90+ da yattı ondan önce 25 liraya 17 k 90 +da yattı yine bugünde 50 ye 60 oran yine 90 + da yattı ben bu işlerinGerçekten oynamam çok sıkıldım bizi iyice bataklığa çekiyor 18 senedir aralıksız oynuyorum bir hayrını görmedim artık yeter dedim kararlıyım
Geçmiş olsun DeveciBak dost dün 50 liraya 420 oran 90+ da yattı ondan önce 25 liraya 17 k 90 +da yattı yine bugünde 50 ye 60 oran yine 90 + da yattı ben bu işlerin ta aw
Eyw abiGeçmiş olsun Deveci
Çok geçmiş olsun işte sende sıkılıyorsun bu durumdan bu iddiadan ama gerçekten bir düşün borcun yoksa sende bırakBak dost dün 50 liraya 420 oran 90+ da yattı ondan önce 25 liraya 17 k 90 +da yattı yine bugünde 50 ye 60 oran yine 90 + da yattı ben bu işlerin ta aw