- 11,142
- 6,908
- 113
@gangplank karar versin ne olacağına 😁😁
Yarısı ile bas bir maça knkBu para kimseye yetmez bana da lazim basim mi 1 adim daha
Ben anlamam kardeşim 1 senedir paranı yemiyoruz nejejwjwEn temizi valla dkdkd
Lütfen standart herkesin oynadığı gibi oynaBu para kimseye yetmez bana da lazim basim mi 1 adim daha
Nein Nein amkBu para kimseye yetmez bana da lazim basim mi 1 adim daha
Baş 1 adım dahaBu para kimseye yetmez bana da lazim basim mi 1 adim daha
daha takip etmicem böyle giderse her roll ayrı salakça seyler oluyor takipte 2 kisi vardı kazançta 7 kisiBu adam baştan beri takip ediyor.
At eşek yarısı oynamayacaksan takip edelimBu para kimseye yetmez bana da lazim basim mi 1 adim daha
Ben senı secmıstın sende benı secersın dıye geldım puahahEn temizi valla dkdkd
Bas hepsini palmeiras 2.5 üstBu para kimseye yetmez bana da lazim basim mi 1 adim daha
Naber dostumLan ferdi @burdurlu1515 neden pas vermiyorsun hiç be oğlum özledik lan
Dost roll açan istediğine verir ama takip edenler de beklenti içine girmekte haklı. Ben herzmn bol şans diyip kaçıyorum beklentim de yok.daha takip etmicem böyle giderse her roll ayrı salakça seyler oluyor takipte 2 kisi vardı kazançta 7 kisi
Sanki kendi paranlaydı o parada benim paramdı aqBen senı secmıstın sende benı secersın dıye geldım puahah
Kalan hepimiz pes edip havlu attıydık güzel dedinHalille ben hiç pes etmedik ama son adım olursa daha iyi olur daha çok kişi faydalanır akının bileceği iş
Sıtenın parasıydı cekım yapıldıSanki kendi paranlaydı o parada benim paramdı aq