- 19,351
- 21,811
- 113
Haylanım hgSadece bol şans yazıyorum ne yazsam yazdığım konu kitleniyor
Haylanım hgSadece bol şans yazıyorum ne yazsam yazdığım konu kitleniyor
Gonlun zengin dost en buyuk zenginlik oButcemiz kisitli bizim malesef fakir rollingi bunlar
Hoca dini bütün bir insandır. Allah ona kolay yoldan para nasip etmiyor sadeceHocayı sahte imamlıktan içeri almışlar kardeşim haberin ypkmu 😅
Dostum merhaba 😁Hoca dini bütün bir insandır. Allah ona kolay yoldan para nasip etmiyor sadece
Bizede etmiyor o yüzden bırakma zamanı geldi olmuyor yani 😅Hoca dini bütün bir insandır. Allah ona kolay yoldan para nasip etmiyor sadece
Hoşbulduk inşallah hb dedik diye ban yemeyiz korkuyorum 😆Haylanım hg
Sen yine olunca fırtına gibi esiyosun abi bu aralar durgun ama şans döner elbet 😂Bizede etmiyor o yüzden bırakma zamanı geldi olmuyor yani 😅
Sen bizle muhabbet et bısey olmaz 😅😅Hoşbulduk inşallah hb dedik diye ban yemeyiz korkuyorum 😆
Bizim alt komsu var imam milleti ufleye ufleye 4 5 daire aldi son model Mercedese biniyor @Malatyali44 hocanin nefesler cok kuvvetli degil herhaldeHoca dini bütün bir insandır. Allah ona kolay yoldan para nasip etmiyor sadece
Döner 😁Sen yine olunca fırtına gibi esiyosun abi bu aralar durgun ama şans döner elbet 😂
Evet fırtına yaklaşıyor bakalım ne zaman 😅😅Sen yine olunca fırtına gibi esiyosun abi bu aralar durgun ama şans döner elbet 😂
Kendimizi toplayıp buralardan gitmemiz lazım karlar eridi yol göründüSen bizle muhabbet et bısey olmaz 😅😅
ÜfleyelimBizim alt komsu var imam milleti ufleye ufleye 4 5 daire aldi son model Mercedese biniyor @Malatyali44 hocanin nefesler cok kuvvetli degil herhalde
Atar ya ev atacakGecikti sanki bu kupon Biraz uzun surdu
Kökten bir son bulup altın vuruşu yapmak lazım haylanım😅Kendimizi toplayıp buralardan gitmemiz lazım karlar eridi yol göründü
Bu gece herkes depresif abi ne oldu böyle ya Duman olmuşuz 😂Kendimizi toplayıp buralardan gitmemiz lazım karlar eridi yol göründü
😁Kökten bir son bulup altın vuruşu yapmak lazım haylanım😅