- 9,065
- 6,065
- 113
Basaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1
1
Ekli dosyalar
-
306.2 KB Görüntüleme: 28
Bol sans dostBasaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1
Ben geldim kazanırız ❤🤣🥳🤣🥳Basaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1
Swnin olumsuzluğuna akınım 😅😅Basaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1
Bol şansBasaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1
Ins agabeyyy erken uyumak istemiyorum bu geceBen geldim kazanırız ❤🤣🥳🤣🥳
Son dakika bahsi mi yine 😤😤Basaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1
Bol şanzBasaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1
WooooonnnIns agabeyyy erken uyumak istemiyorum bu gece
Bol sans diger konudan geldikBasaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1
Bol şans tahir kankan parayı vurmuşBasaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1