- 19,702
- 21,233
- 113
Ben burdayım kaybetmeyizzz rahat ol @akin1996 🤣🤣
Ondan mı piyasada yokBol şans tahir kankan parayı vurmuş
Banlı nasıl olsun piyasadaOndan mı piyasada yok
Abiii cok ihtiyacim oldugu zaman ben kazanamiyorum bu hafta 200 k odemem var be cok eksigim var o yuzden full kayip yasayarak daha da arttiriyorum 😀😀Swnin olumsuzluğuna akınım 😅😅
Pozitif ol bir kere de
Haa doğru unuttumBanlı nasıl olsun piyasada
Sag olsun bi 50 k atesledi oyle banlandi aslan kardesim dkdkdjdBol şans tahir kankan parayı vurmuş
İnşallah bugun Hedefe ulaşırız dostumAbiii cok ihtiyacim oldugu zaman ben kazanamiyorum bu hafta 200 k odemem var be cok eksigim var o yuzden full kayip yasayarak daha da arttiriyorum 😀😀
Bol şans kardesım he söyle ya alt liglerden devamBasaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1
Bolssss sanssssBasaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1
Sek kumarcı yanlız değilsinAbiii cok ihtiyacim oldugu zaman ben kazanamiyorum bu hafta 200 k odemem var be cok eksigim var o yuzden full kayip yasayarak daha da arttiriyorum 😀😀
Allah yardımcın olaun akınım evli baeklı adamsın ben gibi inş yoluna koyarsın seni en iyi ben anlarımAbiii cok ihtiyacim oldugu zaman ben kazanamiyorum bu hafta 200 k odemem var be cok eksigim var o yuzden full kayip yasayarak daha da arttiriyorum 😀😀
Haylanım selamlar kardeşimSek kumarcı yanlız değilsin
Ya seninde hep 200 k ödemen var hiç 199 olmuyor yeme biziAbiii cok ihtiyacim oldugu zaman ben kazanamiyorum bu hafta 200 k odemem var be cok eksigim var o yuzden full kayip yasayarak daha da arttiriyorum 😀😀