4.5 ust yakisir o macaHiggins 3.5 üst girecek şimdi bak
4.5 ust yakisir o macaHiggins 3.5 üst girecek şimdi bak
Aleyküm selam dost nasılsın nasıl gidiyorHaylanım selamlar kardeşim
Aynen 2-1 olmus4.5 ust yakisir o maca
Aga yanlis anlama beni, sen kardesim dedigim adamin arkasindan konusup dolandirici diye iftira attin. Suan banli oldugu icin burda yok kendisi. Konularima gelmezsen daha saglikli olur kendine iyi bak2
Adim bekleniyor
Uyku tutmadı bakınıyorum öyle dostum sen nasılsınAleyküm selam dost nasılsın nasıl gidiyor
Eyvallah kardeşim ama o kardesim dediğin adam da zamanında bana çakallık yapmıştı ondan aram bozuktuAga yanlis anlama beni, sen kardesim dedigim adamin arkasindan konusup dolandirici diye iftira attin. Suan banli oldugu icin burda yok kendisi. Konularima gelmezsen daha saglikli olur kendine iyi bak
Nasıl olalım para peşinde yine zarar piabella 4 çektim setra dün koddan ,4 vardı yatırdığımı çektim o 4 üde geri gidip spincoda sıfırlayıp geldik yine bir cacık yok safi zararUyku tutmadı bakınıyorum öyle dostum sen nasılsın
Utanmazın teki yoksaymısım ben onu zaten utanmadan geliyor bir deAga yanlis anlama beni, sen kardesim dedigim adamin arkasindan konusup dolandirici diye iftira attin. Suan banli oldugu icin burda yok kendisi. Konularima gelmezsen daha saglikli olur kendine iyi bak
Ben bilemem aga sorgulamadim. Kusura bakma hayirli gecelerEyvallah kardeşim ama o kardesim dediğin adam da zamanında bana çakallık yapmıştı ondan aram bozuktu
Hayırlı gecelerBen bilemem aga sorgulamadim. Kusura bakma hayirli geceler
Setra ödeme yaptımı tüh ben 5 k yapıp sııfrladım ödemez diyeNasıl olalım para peşinde yine zarar piabella 4 çektim setra dün koddan ,4 vardı yatırdığımı çektim o 4 üde geri gidip spincoda sıfırlayıp geldik yine bir cacık yok safi zarar
Ya hadi kardesım gönder kuponu boş yapma yaBen bilemem aga sorgulamadim. Kusura bakma hayirli geceler
500k da 50k normaldir sana kardeşimSag olsun bi 50 k atesledi oyle banlandi aslan kardesim dkdkdjd
Guvenilir grup degil mi ya neden guvenmedin dostSetra ödeme yaptımı tüh ben 5 k yapıp sııfrladım ödemez diye
Sanada geçmiş olsun haylanım seninde şansın bitik bu aralar
Takdir ettim seni şimdi psikoloji sağlam roll de sağlam olsjn 😅Ben bilemem aga sorgulamadim. Kusura bakma hayirli geceler
Yapmaz olurmu gruplarda görüyorum 50-100 bin cekenler havada uçmuş ama biz 4 ü 4100 yapamadık slota düşmesem 2 maça vursam ihtimalim vardı vallahi öğlen 2 den beri uğraşıyorum 1000₺ arkadaşa borç ile kapattık.Setra ödeme yaptımı tüh ben 5 k yapıp sııfrladım ödemez diye
Sanada geçmiş olsun haylanım seninde şansın bitik bu aralar