Biraktim öylece yatirim icin sure siniri da yokmus elimizde olunca çekerizHaylan çektiyse ödüyordur dost sıfırlama bizim gibi hata etme
Biraktim öylece yatirim icin sure siniri da yokmus elimizde olunca çekerizHaylan çektiyse ödüyordur dost sıfırlama bizim gibi hata etme
Bizim Ankarada Bentderesi var yıllar yıllar önce orada krnaneler vardı önlerinde halka tatlısı satarlardı iş yapanlara , adını ordan alıyorYok dostum sadece güç kuvvet versin diye satılıyor o hikayesini biliyorum
Kapıda peçete veren dayıya şikayet et 😅😅😅Baklavacıya girdim k.rhane tatlısı istedim diye enseme vurup gönderdi bunu nereye şikayet edebilirim
Bol şansi3.adim yatcagimiz adim beyler
Bol sans dost3.adim yatcagimiz adim beyler
Aynen elin bollaşınca atıp çekersin dostBiraktim öylece yatirim icin sure siniri da yokmus elimizde olunca çekeriz
Hareketli maç knk bol şans3.adim yatcagimiz adim beyler
Onemli olan 2 adım dı zaten emeğine sağlık kardesım3.adim yatcagimiz adim beyler
Brezilya @vurucu999 kardeşimden sorulur ne diosun won gelir mi3.adim yatcagimiz adim beyler
İyi geceler Ali kefal beyEv yapıştır gol gelsin
Bol şanslar dostum3.adim yatcagimiz adim beyler
Dep atcak 2den1 yapcaklar maci kardesimnmmmOnemli olan 2 adım dı zaten emeğine sağlık kardesım
İyi geceler taso haylazİyi geceler Ali kefal bey
Bu gecede atarmi onlar kodu Serra betkolik dostBu sefer 18dkmiz var saldir ev