- 19,046
- 10,429
- 113
Adam adam bugün çok güldüm yarın akşama doğru yaz bana sana birşeyler paslimBen klavyeden çok nadir söverim dost oda hak edene ne demişler
Yersen baklavaları çörekleri
Görürsün arkandan kalkan kürekleri
Adam adam bugün çok güldüm yarın akşama doğru yaz bana sana birşeyler paslimBen klavyeden çok nadir söverim dost oda hak edene ne demişler
Yersen baklavaları çörekleri
Görürsün arkandan kalkan kürekleri
E ben sordum yok öyle birşey benim adım mistafa Burdur bucakta oturuyorum dedi 🤣Adam inkar etmiyor sen savunuyorsun 😅
Adam bile kendini senin kadar savunması ve abi djdjLa öyle birşey olsa çoktan uçardı Metin yüz kere raporlamıştır
Alarm kurdumAdam adam bugün çok güldüm yarın akşama doğru yaz bana sana birşeyler paslim
Kur FerdiAlarm kurdum
Rulopecete gulboz31 aynı kişiler bunuda yazAdam bile kendini senin kadar savunması ve abi djdj
Guzel taktik 😂Beyler Jojo yatırımsız kod atacakmış bi bakın derim
Gulbozu o vay adi gulbozRulopecete gulboz31 aynı kişiler bunuda yaz
Yok bizimki İzmir de yaşıyordu, şimdi anlarız @burdurlu1515 izmşr de nerede buluşacaktık seninle kavga icin 😅E ben sordum yok öyle birşey benim adım mistafa Burdur bucakta oturuyorum dedi 🤣
TepecikYok bizimki İzmir de yaşıyordu, şimdi anlarız @burdurlu1515 izmşr de nerede buluşacaktık seninle kavga icin 😅
Yıldırım yakalamış bildirdide banlanmıyorlar kiGulbozu o vay adi gulboz
Ferdi senin şarjla internet hep az awNeyse şarj yüzde 5 moraller sıfır ben yatıyorum
Ama şunu unutmayın
Çalar saat çalmadan kalkan Götler
Okeyde çifte gidersen rakip seni dörtler
Bol sanşBasaramayiz hemen kaybederiz ama olsun yine de deneyelim hefefe ulasirsak dostlara ulasirizzz
1
Senin şimdi Antepli olduğuna inandım oda böyle çok boş yapardı , seni tutmuyorum artık sen anteplisin 🤣Neyse şarj yüzde 5 moraller sıfır ben yatıyorum
Ama şunu unutmayın
Çalar saat çalmadan kalkan Götler
Okeyde çifte gidersen rakip seni dörtler