Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 / Kasa 1K Hedef 5K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,212
23,988
113
Hayır olsun ne atarlandın ki
Ne güzel gece gece akıyorduk bir
Anda beğenme atmadın winn felan yazmalarıma saldın bende istemiyorsun beni herhalde diye yazdım bir
Şey mi dedik sana ? Hakaret mi
Ettik bu yazı nedir ? Çocuk musun felan yakışıyor mu sana
Hepinizi seviyorum gerek yok Beyler canlar 🙏🏻

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,595
6,810
113
Milleti etiket edip sacma sapan triplere giriyosun gecende de aynisini yaptin kafayi kirmis gibi hareketlerde bulunuyosun
Hayır olsun ne atarlandın ki
Ne güzel gece gece akıyorduk bir
Anda beğenme atmadın winn felan yazmalarıma saldın bende istemiyorsun beni herhalde diye yazdım bir
Şey mi dedik sana ? Hakaret mi
Ettik bu yazı nedir ? Çocuk musun felan yakışıyor mu sana
Kardesim gecenin saat 5 i gelip burda yorumunu begenmemisim de bilmem neymis de bunlara takilip surda 2 gram zevkimizin icine ediyosun. Gulup eglenirken tribe giren sensin ben degil. Ben 30 yasinda adamin karımın tribini cekmiyorum hic tanimadigim adamin mi tribini cekeyim. Dedigim gibi dostum kendine iyi bak yolun bahtin acik olsun

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,517
32,629
113
Milleti etiket edip sacma sapan triplere giriyosun gecende de aynisini yaptin kafayi kirmis gibi hareketlerde bulunuyosun

Kardesim gecenin saat 5 i gelip burda yorumunu begenmemisim de bilmem neymis de bunlara takilip surda 2 gram zevkimizin icine ediyosun. Gulup eglenirken tribe giren sensin ben degil. Ben 30 yasinda adamin karımın tribini cekmiyorum hic tanimadigim adamin mi tribini cekeyim. Dedigim gibi dostum kendine iyi bak yolun bahtin acik olsun
Kendin bilirsin , ben tribe girmedim adam çüklemiyor siktir olup gidiyorum dedim alıntı yapıp kardeşim nereye gel buraya amq demeni beklerdim yaptığına bak neyse uzatmaya gerek yok icap etmez senin de bahtın açık ola.

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,212
23,988
113
Houston'da durant yine yok öldü mü bu adam ?

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,212
23,988
113
Mola sonrası atış. Houston koca senenin emeğini 0-3 ile yedi . Durant eşeği ortalıkta yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...