- 21,070
- 11,807
- 113
Yarın kralReis doğum günün bugün mu
Yarın kralReis doğum günün bugün mu
Şimdiden hazırlıkYarın kral
Tümbet betgit 1 ay içinde yt istiyor dg bonusu için ekledikleride 300 tl çevrim sartida var betgitinYarın kral
Tumbetden geçen biri 10 k yatırdı 10. Yıl bonusu için benim hesaba iyide çevrim yaptı 80 çekmişti ah ulan 10 k almıştım oda rulette gitmişti eklermi birşeyler daha önce bende yatirmisimdirTümbet betgit 1 ay içinde yt istiyor dg bonusu için ekledikleride 300 tl çevrim sartida var betgitin
Çok birşey eklemez o sitede yüksek oynayacan çok 300&500 cıvarı ekler diye düşünüyorumTumbetden geçen biri 10 k yatırdı 10. Yıl bonusu için benim hesaba iyide çevrim yaptı 80 çekmişti ah ulan 10 k almıştım oda rulette gitmişti eklermi birşeyler daha önce bende yatirmisimdir
Merit king kingroyal Madridbet Yatırım varmıTumbetden geçen biri 10 k yatırdı 10. Yıl bonusu için benim hesaba iyide çevrim yaptı 80 çekmişti ah ulan 10 k almıştım oda rulette gitmişti eklermi birşeyler daha önce bende yatirmisimdir
Aha bu @majorka vefasız hepsine Multi açtırdı bana kazandı 5 atacaktı mesajlara bile donmuyorMerit king kingroyal Madridbet Yatırım varmı
O günde demiştim hıyar biri diye sağlık olsun yine yanlis adama denk gelmişsinAha bu @majorka vefasız hepsine Multi açtırdı bana kazandı 5 atacaktı mesajlara bile donmuyor
Madride zenginken bi 7k atmıştım ne verir şimdi tabi çok olduMerit king kingroyal Madridbet Yatırım varmı
serefsizim 5 dk önce bunu düşündümbiraz daha parasız kalırsam kargabetin konusuna giricem az kaldı
Ona bile girecek para yok sigarayi bile bugün mavi siteden adam çekiliş yaptı aldım puahahabiraz daha parasız kalırsam kargabetin konusuna giricem az kaldı
mavı site ne kaOna bile girecek para yok sigarayi bile bugün mavi siteden adam çekiliş yaptı aldım puahaha
Tgmavı site ne ka
O siteyi görünce gülme krizi tutuyor beni ouahahcasibom çekim paylaş bonusu var mı @tahir1603
geçen seneye kadar en sağlam sitemdi hiç sorun yaşamadım sonra saldım bonus yok diye tekte çektim her tutarıO siteyi görünce gülme krizi tutuyor beni ouahah
Yok bizim oda arkadaşı vardı 100 atıp 2.5 yapmıştı güzel paraydi çekim saati olayı vardı ozaman şimdi varmı bilmiyom bize ozaman yemekle sigara ismarlamisti sonra bu oynamaya devam etmiş cekemiyor çünkü saat var kaybetmiş akşamına geldi dedi beyler sigara parasinla yemek parasını verirmisin demişti ozamangeçen seneye kadar en sağlam sitemdi hiç sorun yaşamadım sonra saldım bonus yok diye tekte çektim her tutarı
Olsun mucasibom çekim paylaş bonusu var mı @tahir1603