- 25,475
- 26,735
- 113
Sarlken emmiHabsburg imparatorluğunun başındaki elemen siddim hüseyin miydi
Sarlken emmiHabsburg imparatorluğunun başındaki elemen siddim hüseyin miydi
Bu sitede bulamiyom betco olsaydi simdi hemen yapistirmistik dkdkdVur 101 orana 1810
@akin1996 zengin olak 😂😂😂😂
Bol şans kardeşimYapilmasi gerekeni yaptik ayni maca bir gole daha girdik
Bende öyle yapwrım 3 atan 4 de atar diyip yatardımYapilmasi gerekeni yaptik ayni maca bir gole daha girdik
Cope atıyon parayi HarbiYapilmasi gerekeni yaptik ayni maca bir gole daha girdik
Zaten ilk basta 4.5 oynicaktim 4.5 orandan ayni hesaba geldiBende öyle yapwrım 3 atan 4 de atar diyip yatardım
Gol kesinlesti tsk cnmCope atıyon parayi Harbi
Tahir olsa dep 1.5 üst alırdı yatardı hey gidi günler heyZaten ilk basta 4.5 oynicaktim 4.5 orandan ayni hesaba geldi
5:3 zatenBu sitede bulamiyom betco olsaydi simdi hemen yapistirmistik dkdkd
Nasreddddin hoca - ya turarsaaaa lan o Gülşenmiydi ne karıydı o dönemlerde beeeeCope atıyon parayi Harbi
1 milyar dolarım olsa 85 de gole girmemGol kesinlesti tsk cnm
Akın bu para kaynağı nereden geliyor bro maşallah zenginlik akıyor her yerinden 😂 Bol şanslar olsunYapilmasi gerekeni yaptik ayni maca bir gole daha girdik
Taho sağolsun zehirli oku attı hemen gol gelirGol kesinlesti tsk cnm
Yav bilmiyor gol olursa kazanıyor olmazsa ki olmuyor yatiyoNasreddddin hoca - ya turarsaaaa lan o Gülşenmiydi ne karıydı o dönemlerde beeee
200k maaş alıyor 100k borcum var diyor günde 40 kere 1k roll kaybediyor goca daşdaşlı gardaşım benim 😂😂😂 @akin1996Akın bu para kaynağı nereden geliyor bro maşallah zenginlik akıyor her yerinden 😂 Bol şanslar olsun