- 28,097
- 13,523
- 113
benımkıler oluyor cano beni takıp etWon be ilk defa 2 adım başarılı bi rol gördük seneler oldu
benımkıler oluyor cano beni takıp etWon be ilk defa 2 adım başarılı bi rol gördük seneler oldu
YAV ATTI YA ADAM 😡😅Ya Bakıyorum Bulamıyorum şunu atsana Niye zorluyorsun varsa görüyorsan atsana şunu Ulan var ya deli olacağım ya
betzula atlasbet falan hepsi 2500 ekledi bana 4-5 tane vardı amk kaç ay oldu unuttumNerelee kanka
Öldüğümüzle kalıyoruz onur gurur Hikaye kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için ama faydasız hwhwBence o şekil yatınca onurlu ölen asker gibi oluyorsun
Aç takip etmeyen tahir2 olsunbenımkıler oluyor cano beni takıp et
Hwhwhwhw sen forumu kullanmayi bilmiyorsun Harbi attik ya kardesimYa Bakıyorum Bulamıyorum şunu atsana Niye zorluyorsun varsa görüyorsan atsana şunu Ulan var ya deli olacağım ya
Evet o doğru bak şuan öyle bi hikayenin içündeyizÖldüğümüzle kalıyoruz onur gurur Hikaye kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için ama faydasız hwhw
Şimdi gördüm lanYAV ATTI YA ADAM 😡😅
Yine ihtiras bastı beni sonu hayır olsunEvet o doğru bak şuan öyle bi hikayenin içündeyiz
rastgeleYeni adim
Fazla ince ayrıntısına girmem Forumun rolleri görürüm etkinlikleri görürüm öyle uğraşma forumda ne var ne yok yok ince ayrıntısına kadar bakmam bu zamana kadar bakmadım zatenHwhwhwhw sen forumu kullanmayi bilmiyorsun Harbi attik ya kardesim
39Yeni adim
Kanka ben bulamadım nerden takip ediyon
betcoKanka ben bulamadım nerden takip ediyon
Yav incessi kalını Yok bu işin Ana sayfaya basınca linklerin geldiğini bilmiyor musun ki hayatını kolaylaştırirFazla ince ayrıntısına girmem Forumun rolleri görürüm etkinlikleri görürüm öyle uğraşma forumda ne var ne yok yok ince ayrıntısına kadar bakmam bu zamana kadar bakmadım zaten
Kardeşim biz iki adımdır kazanıyoruz kasa hala 1K awYeni adim