- 26,631
- 9,418
- 113
tam kornerlık pozisyondu bosa gitti dokunmadu kaleci
2012 enişte. Üniye kaydı yapıp işe başladım 1 ay harçlık olsun diyeBu olaylar bi günde gelmedi başımıza
Canın sağolsun be gaddar paranın para olduğu zamanlar mı peki
He yinede almışlar abi adamlar yakalarsa dovermidiler seniKardeşim Sivas'a gittim diyorum numara olsa ne olacak.. herifler babamın yanına geldiler. Yarısı onlardan yarısı bizden kapattılar mevzuyu
+ kaç verdi dostumGeçmiş olsun diyelim son koz
Vayne abi senin başına bu olaylar gelirken ben daha 7 yaşında bir sabiymisim saygım artı sana sahada puahah2012 enişte. Üniye kaydı yapıp işe başladım 1 ay harçlık olsun diye
Yok orda hemen dövemezler. Aile ile tahsil etmeye çalışırlarHe yinede almışlar abi adamlar yakalarsa dovermidiler seni
2017 de 60-70k ya daire alıyordum dümenleri okuduk 2 kişiden demek ki sen apartman yemişsin2012 enişte. Üniye kaydı yapıp işe başladım 1 ay harçlık olsun diye
Anladım abi kazansaydin keşke ama iyi etmisin bizim burdada kaçakçı var bizim bir abi 30 k kaybedince adamı ihbar etmişti pushhsYok orda hemen dövemezler. Aile ile tahsil etmeye çalışırlar
Gözüm o kadar döndü ki sırf haftalığı piç ettim onu kurtarayım diye 60k içeri girdim. Allah'tan sitede ki limit bitti sabah kadar yolu vardı. Bu arada haftalık ta 50 tl2017 de 60-70k ya daire alıyordum dümenleri okuduk 2 kişiden demek ki sen apartman yemişsin
3 verdi yazık oldu geçmiş olsun akın+ kaç verdi dostum