- 21,974
- 27,274
- 113
Amin cümlemizin inşallahAllah rahmet eylesin
Amin cümlemizin inşallahAllah rahmet eylesin
Abi yaş kacAmin cümlemizin inşallah
Hepimiz ölüp gitcez zaten doğru düzgün yaşadığımız yok bizim ki hayatın h si bile değilEvet enişte
33 kardeşimAbi yaş kac
Enişte Reşat abinin babasına bir atiha okuyalım lütfen gören okusunHepimiz ölüp gitcez zaten doğru düzgün yaşadığımız yok bizim ki hayatın h si bile değil
Maşallah abi ins bu illetten kurtulursu33 kardeşim
Dua yaşayana yarar ölmüşe iyilik yapacaksınEnişte Reşat abinin babasına bir atiha okuyalım lütfen gören okusun
Tamam enişte parayı bulursan bir lokma dojtur unutma amaDua yaşayana yarar ölmüşe iyilik yapacaksın
İnşallah düşmanım bile kurtulır.bizim burda bir kadayıfçı var. Ağır kumarbaz. Der ki birine beddua edeceğin zmn Allah seni kumara bulaştırsın diye et. Zaten en büyük belayı bulmuş olurMaşallah abi ins bu illetten kurtulursu
Doğru abi uyuşturucudan beter yarın deniycem bırakmayı ins birakirim puahahİnşallah düşmanım bile kurtulır.bizim burda bir kadayıfçı var. Ağır kumarbaz. Der ki birine beddua edeceğin zmn Allah seni kumara bulaştırsın diye et. Zaten en büyük belayı bulmuş olur
Teselliyi bende böyle buluyorumAllah haram yememize musade etmiyo vallahi
Allah rahmet eylesinArtık o da yok be dost
Hocam 2k ayarla da ben şana yedircem haramıTeselliyi bende böyle buluyorum
Jojodan 120 k kazandım birazdan 2500 lik konu açacağım kuponu kırptım 250 görünüyor, yanlış anlasilmasinHocam 2k ayarla da ben şana yedircem haramı
Aynen hocam ruh hastaları muhaf mı ibadetten hocamJojodan 120 k kazandım birazdan 2500 lik konu açacağım kuponu kırptım 250 görünüyor, yanlış anlasilmasin
Hem ibadetten muaf hem de deliye hergün bayrammış, deliliğe mi vursak bizde kendimizi.Aynen hocam ruh hastaları muhaf mı ibadetten hocam
Dil bilgin güzel hocam demek ki çok dil atmışsın zamanında muhaf yazdım düşmedinHem ibadetten muaf hem de deliye hergün bayrammış, deliliğe mi vursak bizde kendimizi.
Dönüş yapmadın dostDoğru abi uyuşturucudan beter yarın deniycem bırakmayı ins birakirim puahah
Zamanında çok yalamışlığım var. (Mürekkep)Dil bilgin güzel hocam demek ki çok dil atmışsın zamanında muhaf yazdım düşmedin