- 56,051
- 16,284
- 113
Geldi 😁Tahirim ne derse o ama kaybediyoruz
Geldi 😁Tahirim ne derse o ama kaybediyoruz
Hayır kazanıyoruz demek istedin herhalde😍😍😍✅Tahirim ne derse o ama kaybediyoruz
Şahit olmuştun demi bunaSen say Alkan Türkiye de birden fazla Alkan var puhahah
Eyvallah kardesim o zamab başkasının lafıyla degil kendi iradenle adımlar at bundan sonra sana tavsiyemdirTahirim ne derse o ama kaybediyoruz
Ben onun için başkası değilim o yüzden sorun yokEyvallah kardesim o zamab başkasının lafıyla degil kendi iradenle adımlar at bundan sonra sana tavsiyemdir
Evet hatta şunu yapım adamla çok muhattap değilim ama @fearjr1992 buna rolden ödül atacakmissin himmet abiye olan borcunu vermiyor sen onun parasını ona atsan daha iyi olur bence karar seninŞahit olmuştun demi buna
Güzel oldu 😁Son dakikada ne de güzel geldi be🙏
Beni birdaha alıntılama harbi nerdeysen gelir bulur boynunu kırarım senin her konuda alkan alkan diye konuyu kirletiyorsun
Dur ben oraya da gideyimEvet hatta şunu yapım adamla çok muhattap değilim ama @fearjr1992 buna rolden ödül atacakmissin himmet abiye olan borcunu vermiyor sen onun parasını ona atsan daha iyi olur bence karar senin
Onunla konuşuyoruz biz wp dan ödeyeceğim gunu biliyorEvet hatta şunu yapım adamla çok muhattap değilim ama @fearjr1992 buna rolden ödül atacakmissin himmet abiye olan borcunu vermiyor sen onun parasını ona atsan daha iyi olur bence karar senin