- 17,607
- 16,377
- 113
roller hep son adımda patldığı için akın son adımı atmayıp parayı ezmeye gitti
daugavpils 3-0 1.77 oranı vardı gettti paracıklarletonya maçından devam et ogre 3.5 üste gider o maç
Benimde arka sekmede açık sapladı valla2yi attı dep
Bizde takip ettik dost4900 cekim verdim sifira sifir olmasaydim suan 2 adim daha atardim. Cekim gelince iki kisi 500 destek olabilcem suan. Tekrar 1 yatirir denerim destek olamadiklarima olurum
@AllanSaintMaximin @MaximLestienne
Konu kilit dost birazdan bi tsne daha acarim @Shellac
keseye bereket knk tebrkler4900 cekim verdim sifira sifir olmasaydim suan 2 adim daha atardim. Cekim gelince iki kisi 500 destek olabilcem suan. Tekrar 1 yatirir denerim destek olamadiklarima olurum
Et demedim kardesimBizde takip ettik dost
Peki dost eyvallahEt demedim kardesim
beni etiketlememişsin gönülden takip ediyodum4900 cekim verdim sifira sifir olmasaydim suan 2 adim daha atardim. Cekim gelince iki kisi 500 destek olabilcem suan. Tekrar 1 yatirir denerim destek olamadiklarima olurum
Tebrikler kanka4900 cekim verdim sifira sifir olmasaydim suan 2 adim daha atardim. Cekim gelince iki kisi 500 destek olabilcem suan. Tekrar 1 yatirir denerim destek olamadiklarima olurum
Takip etmeyene deseydin keşke kral şansın bol olsun4900 cekim verdim sifira sifir olmasaydim suan 2 adim daha atardim. Cekim gelince iki kisi 500 destek olabilcem suan. Tekrar 1 yatirir denerim destek olamadiklarima olurum
Paramiz az be kankam atamiyoz ki 10 kisiye millet 300 k aliyo 2 kisi 500 diyo ben 5 alsam 2 dagitiyom ama bugun 1 tl bakiyem yok malesefbeni etiketlememişsin gönülden takip ediyodum
Tebrikler akıncım yeni konu açabilirsek acil, k.kılıcdarogku gene geldi biraz stres atmam lazımParamiz az be kankam atamiyoz ki 10 kisiye millet 300 k aliyo 2 kisi 500 diyo ben 5 alsam 2 dagitiyom ama bugun 1 tl bakiyem yok malesef
Aç gözlülüğü bırak artık. Herkese mi versin yaniBizde takip ettik dost
umrumda mı senceParamiz az be kankam atamiyoz ki 10 kisiye millet 300 k aliyo 2 kisi 500 diyo ben 5 alsam 2 dagitiyom ama bugun 1 tl bakiyem yok malesef
Takip edene de demedim dostum, ben surekli dagitim yapiyorum. Hic bi zaman takip edin takip edene demedim. Foruma katkisi olana destek oluyorum. Arkadaslarima oluyorum vs vsTakip etmeyene deseydin keşke kral şansın bol olsun