- 73,343
- 38,959
- 113
Kalsın simidi Siz iyiyizSimit yer mi
Kalsın simidi Siz iyiyizSimit yer mi
Kaç adım Burak5 yatırdım geliyorum beyler
Kumar var zina var uystrucu var şeytanla yarışıyorsun aq muro 😅Kalsın simidi Siz iyiyiz
Katladık gibi arka tarafta 😅Herkese hayırlı sabahlar güldük eğlendik rollendik Allah'a emanetsini sizlere bol şanslar @bburakk86 şimdiden tebrikler dost millete börek falan yedir. 🤣
Tamam dost sen muhabbet konularında dolaş bura bendeHerkese hayırlı sabahlar güldük eğlendik rollendik Allah'a emanetsini sizlere bol şanslar @bburakk86 şimdiden tebrikler dost millete börek falan yedir. 🤣
TekKaç adım Burak
HhahhahHhzhzhshshhshhshshshshshshhshzh benden kalır yeriniz yok vallahi Neyse 700 TL ekleyecek Beta verse onu eklesin de oradan da bir çekim yapayım🤣Kumar var zina var uystrucu var şeytanla yarışıyorsun aq muro 😅
Vur parçala
Servis kaçta geliyorBu roller ne kadar sürüyor beyler işe gidene kadar bakalım
Yok kanka ya benim kafam kaldırmaz böyle şeyleri çok bile dayandım sizler varsiniz diye takıldım şuan ödül 10 bin deseler kafam kaldırmaz yeterli bu kadar maksat muhabbettiKatladık gibi arka tarafta 😅
Güzel
10 bine kalırsın da şimdiYok kanka ya benim kafam kaldırmaz böyle şeyleri çok bile dayandım sizler varsiniz diye takıldım şuan ödül 10 bin deseler kafam kaldırmaz yeterli bu kadar maksat muhabbetti
8 8.30 bilemedin 9 servis değilServis kaçta geliyor
Şeyine bile korum zamına 😁10 bine kalırsın da şimdi
Dükkanın mı var8 8.30 bilemedin 9 servis değil
9’da olan servise maksimum 8:40’da uyanırım valla helalin var8 8.30 bilemedin 9 servis değil
Zam mı hiç hoşlanmamŞeyine bile korum zamına 😁