- 9,934
- 7,165
- 113
alo yarın eklıcek betzula betplay zen enbet atlas alayının aq hıc bırı eklemedı o kadar arattım bır deAlobet filan yazdın mı abi betzula bu betzulaya hamzayla iki lafla 2.5 almisti
alo yarın eklıcek betzula betplay zen enbet atlas alayının aq hıc bırı eklemedı o kadar arattım bır deAlobet filan yazdın mı abi betzula bu betzulaya hamzayla iki lafla 2.5 almisti
evet kanka bakalım ne eklıcek3 de ekliyo di mi o
Eklemeleri lazımdı vay ibneler virusde oto ekler yarın jokerde oto ekleralo yarın eklıcek betzula betplay zen enbet atlas alayının aq hıc bırı eklemedı o kadar arattım bır de
Eklemez o kansizlafBeyler he ran gelebilirim Ekli dosyayı görüntüle 983491
5K eklemesi lazım sanaBeyler he ran gelebilirim Ekli dosyayı görüntüle 983491
3K abd maçına vuruyoruz 50K çekiyoruzevet kanka bakalım ne eklıcek
Mesai saatlerinde bağlan diyo umut ettirdi Yine olmadı5K eklemesi lazım sana
Devlet dairesi misiniz aq deseydin yaMesai saatlerinde bağlan diyo umut ettirdi Yine olmadı
Robine baglanalim kaç dkdir baglanmiyordukMesai saatlerinde bağlan diyo umut ettirdi Yine olmadı
Tumbet ne ekledialo yarın eklıcek betzula betplay zen enbet atlas alayının aq hıc bırı eklemedı o kadar arattım bır de
Robine başarılı 2 yatırım varmievet kanka bakalım ne eklıcek
O namussuzlar bana yatırım çekim var diye eklemiyor ya bende yeni no var oraya açın biriniz multi görsünlerRobine baglanalim kaç dkdir baglanmiyorduk
Var akınınRobine başarılı 2 yatırım varmi
Ben pes ediyorum yoruldum son bi e devlete bakayım varmı bonus diye hwhwRobine baglanalim kaç dkdir baglanmiyorduk
Kardeşim 4 tane Multi axtik zaten gene vermiyorlar Ege 1k param gitti Multi acmayaO namussuzlar bana yatırım çekim var diye eklemiyor ya bende yeni no var oraya açın biriniz multi görsünler
1 k ekliyoruz demişti ozaman bana temsilci 2 başarılı yatirimaVar akının
İkinciyi vermediklerinde niye pes etmedin de 4 tane açtınKardeşim 4 tane Multi axtik zaten gene vermiyorlar Ege 1k param gitti Multi acmaya
Var geçen 10 kez yatırım var demişti akın1 k ekliyoruz demişti ozaman bana temsilci 2 başarılı yatirima