- 22,719
- 7,323
- 113
Keşke 10k başlasaydınUlan şansım ne kadar açık ya Kimi alsam geliyor ya son dakikada 3'e attı Şimdi o da won kafam güzel 10 lirayı 1.200 yaptım🤣
Keşke 10k başlasaydınUlan şansım ne kadar açık ya Kimi alsam geliyor ya son dakikada 3'e attı Şimdi o da won kafam güzel 10 lirayı 1.200 yaptım🤣
Belki inanmayacaksın kimi alsam geliyor 2.50 oran 2.30 OranKeşke 10k başlasaydın
Ben kendimi bildim bileli Bu işin içinde olduğumdan beri her zaman söylerim spor her zaman mantık işidir Tabii şans da gerekiyor ama slot tamamen şansŞu sporu bi çözemedim varya slot mahvetti bizi
Kim koyydu bu kuralıDost sonradan alım olmuyor
Gram anlamıyorum yaBen kendimi bildim bileli Bu işin içinde olduğumdan beri her zaman söylerim spor her zaman mantık işidir Tabii şans da gerekiyor ama slot tamamen şans
Bn bilmem grup falan iban at dedin gorev basarili 😁Kim koyydu bu kuralıneyse ben özelden görüşürüm
Baba slot bitirir yaGram anlamıyorum ya
Şükür zararda değilim ama bi kârım da yokBaba slot bitirir ya
Kesen dolu olsun dostumHerkese elimden gelen gönderimi yaptım. İyi sabahlar herkese
Cebo yolladım haberin olsunKesen dolu olsun dostum
Geldi geldi o 1 lira güldürdü 😁😁Cebo yolladım haberin olsun
Kesinti valla ona sakızda etmiyor da helal etGeldi geldi o 1 lira güldürdü 😁😁
Bi site söyle de atayım o miktarı kabul eden neresi varCebo yolladım haberin olsun
Saçmalama helali hoş olsunKesinti valla ona sakızda etmiyor da helal et
MislibetBi site söyle de atayım o miktarı kabul eden neresi var
Kanoya Taiiku University bak bu maçı İlk yarı bir gol olacak 2 lira oranı varŞükür zararda değilim ama bi kârım da yok
Kaybettik bile nalet slottKanoya Taiiku University bak bu maçı İlk yarı bir gol olacak 2 lira oranı var