- 9,780
- 8,092
- 113
biri kazanmislan benim konumu naptınız kim ne kazandı
biri kazanmislan benim konumu naptınız kim ne kazandı
Bunlar hayatlarında büyük para görmemişler, 8k kazanınca oldum zannediyorlar, bunun kazandığını 10000/1 ihtimale tek atıyorum benBır insan bunu neden paylasırkı şaka heralde
Artık roll açmıyorsun kerim abi, kiralık işler çıkmıyor mu piyasa durgun sanırımBunlar hayatlarında büyük para görmemişler, 8k kazanınca oldum zannediyorlar, bunun kazandığını 10000/1 ihtimale tek atıyorum ben
Pardon bro ben konu açamıyorum ondan oldulan benim konumu naptınız kim ne kazandı
Doğum günün kutlu olsun kardesimPadisah dogum gunu bonusu 3 4 adimda cevrim biter gibi tabi batmazsak 2 3 kisiye ulasiriz
Rol işini bırakalı çok oldu kankaArtık roll açmıyorsun kerim abi, kiralık işler çıkmıyor mu piyasa durgun sanırım
Yedıgı mekanda mekan olsa 😀😀Bunlar hayatlarında büyük para görmemişler, 8k kazanınca oldum zannediyorlar, bunun kazandığını 10000/1 ihtimale tek atıyorum ben
Oke bol şans size . Siz açıp dağıtım yapsrdınız umarım. İyi günlerBunlar hayatlarında büyük para görmemişler, 8k kazanınca oldum zannediyorlar, bunun kazandığını 10000/1 ihtimale tek atıyorum ben
Fark ettim sağlık olsunRol işini bırakalı çok oldu kanka
İyi dağıtımlar . İyi günlerYedıgı mekanda mekan olsa 😀😀
Yapıyoruz merak etmeOke bol şans size . Siz açıp dağıtım yapsrdınız umarım. İyi günler
Sanada McDonald'sİyi dağıtımlar . İyi günler
Bizim hayata geç kalmışlık@TestoHaylan06 @Devecibey @AllanSaintMaximin @tahir1603 @Hamzaxaslan aklima gelmeyen diger arkadaslarim betplay uyeligi olan dm atsin bana hemen
Bizimde valla abi misl mışıl uyuyordukBizim hayata geç kalmışlık
Bişey kaybetmemişiz boşa gürültü yapmışlarBizimde valla abi misl mışıl uyuyorduk
Bh konu niye 54 sayfa olmusBişey kaybetmemişiz boşa gürültü yapmışlar
Hiç okumadım direk son sayfaya geçtimBh konu niye 54 sayfa olmus
Biri 1k kazanınca seviniyor ulan keşke bizde öyle olsak özet buHiç okumadım direk son sayfaya geçtim
Okudun mu tek tek harbiBiri 1k kazanınca seviniyor ulan keşke bizde öyle olsak özet bu
Site hepimizi tezgaha getirdi bedavadan yatırım yaptık özel oranı iade ettiler ulan bu siteyi zaten hiç sevmem tövbe ettim yatırım yapmayacağım diye Akın özel oran açık kalmış oyna abi dedi diye oynadık 😆😆Bizim hayata geç kalmışlık