- 20,902
- 11,705
- 113
@egehandro senide ayının üstüne koyammi gülme oradan puahahaBu seferki tam seni belirtiyor puahah
@egehandro senide ayının üstüne koyammi gülme oradan puahahaBu seferki tam seni belirtiyor puahah
Hakkınızıııı helal edinnnnnn bugün itibarıyla forumu %70 salıyorum işler yoğunlaştı yaz sonu gelirim gene@egehandro senide ayının üstüne koyammi gülme oradan puahaha
😁😁Daha cixlerim de var hqbwj
Aboooo 😁😁@egehandro senide ayının üstüne koyammi gülme oradan puahaha
Helal olsun zaten bende Pztsi iş başvurusu yapacam büyük ihtimalle alırlar bende azaltirimHakkınızıııı helal edinnnnnn bugün itibarıyla forumu %70 salıyorum işler yoğunlaştı yaz sonu gelirim gene
Açılıyo sezon bugün şu sınavlar bitti acil bi şey olursa instatan yazarsın ahmedov öpüldünüzHelal olsun zaten bende Pztsi iş başvurusu yapacam büyük ihtimalle alırlar bende azaltirim
Eyw ege dikkat etAçılıyo sezon bugün şu sınavlar bitti acil bi şey olursa instatan yazarsın ahmedov öpüldünüz
Güle güle git hayırlısı olsun bol şans hayatında agaHakkınızıııı helal edinnnnnn bugün itibarıyla forumu %70 salıyorum işler yoğunlaştı yaz sonu gelirim gene
Çok uzağa gitmiyorum aw sadece giremem diye vedalaştım bu niye gelmiyo dedikodularının önüne geçmek icin 😅😅Güle güle git hayırlısı olsun bol şans hayatında aga
Gerçi niye kapalı sövdüysem şu an banlansam koymaz, var mı küfür edemediğiniz içinde kalan birisi sövüp öyle gidimÇok uzağa gitmiyorum aw sadece giremem diye vedalaştım bu niye gelmiyo dedikodularının önüne geçmek icin 😅😅
İnşallah hakkında hayırlısı olsun Ahmedim 🙏🏻Helal olsun zaten bende Pztsi iş başvurusu yapacam büyük ihtimalle alırlar bende azaltirim
Var var hırsızin dolandırıcınin biri var ona et öyle git hehwwGerçi niye kapalı sövdüysem şu an banlansam koymaz, var mı küfür edemediğiniz içinde kalan birisi sövüp öyle gidim
Burak ne durumdayız kasamiz kaç kaymeEdelim mi devam ne dersiniz
1 milyar 750 milyon 448 bin 232 Lira 57 kuruşBurak ne durumdayız kasamiz kaç kayme