- 24,138
- 25,186
- 113
Yav saçmalama adam oynasın istediğini parası kendi parası yapmaDost beni dinlersen sana ben maç vereyim musadenle ilk basarili rolün olsun![]()
Yav saçmalama adam oynasın istediğini parası kendi parası yapmaDost beni dinlersen sana ben maç vereyim musadenle ilk basarili rolün olsun![]()
Kardesim nisan ayina az kaldi 😘Bol şans kardesım
@fatih1983 aha kanıt@tahir1603 salla gitsin
O zaman ben maç izlemeye gidiyorumYav saçmalama adam oynasın istediğini parası kendi parası yapma
Hadi kardesım seni mi beklicez nerede 2Kardesim nisan ayina az kaldi 😘
Orası senin bileceğin işte verdiğin maç yatarsa ne dicen kusura bakma mi bence etik değilO zaman ben maç izlemeye gidiyorum
Vaybe şaka bir yana her olumsuz yorumlara gülme role takıl kolay gelsinOdulum garanti zaten takip etmiyim dedim hahdhss @fatih1983
Betvakti ortak kasa için 2 won lazımHadi kardesım seni mi beklicez nerede 2
Losers fazla kaşınma git kendine Türkçe isim bul kaybol@fatih1983 aha kanıt
Bizim hayata gec kalmislikLa ben maçı bugün sanıyorum yarın mis ya la
Olm az önce vallahi fildişini yazacaktım 10 k olacaktı ne güzel gittik karar değiştirdik hala sövüyorumBetvakti ortak kasa için 2 won lazım
Yav adamla benim samimiyetim var takip edicem tabi her rolü de takip edebilirim kimseyi alakadar etmezVaybe şaka bir yana her olumsuz yorumlara gülme role takıl kolay gelsin
İsim değil kullanıcı adıLosers fazla kaşınma git kendine Türkçe isim bul kaybol
Bebe fazla benle ilgili yorum yapma üzülürsünAdam ya adam al lan gördün mü @fatih1983
Zırto
Eski mesajlar silinmiş yoksa direk konusuda vardi hafıza kuvvetli ama çoğu mesajlar gitmişHadi kardesım seni mi beklicez nerede 2
Çok iyi olurdu valla kanka var bi gudubetlikOlm az önce vallahi fildişini yazacaktım 10 k olacaktı ne güzel gittik karar değiştirdik hala sövüyorum
Açık kuyumcu var mıLosers fazla kaşınma git kendine Türkçe isim bul kaybol