- 11,352
- 6,598
- 113
Şansı iyi bugünisallah
Şansı iyi bugünisallah
simdi sacmala gor bakŞansı iyi bugün
Moral bozmak yoksimdi sacmala gor bak
multi la bu 1.75 ve akin gelde inannoliii la burada normale 2, sayfa babanınızın ta awq diyip kilit olurdu @akin1996 sapladın mı yoksa kanki ?
Hem adamı darlamayin rahat kafayla maç seçsin diyirsun ardından dediğin şeyi kendin yapıyorsun bu nasıl bir çelişki Emine 🤣Ver kardeşim son adımıda attıralım @akin1996
@akin1996 bu doğru olamaz 1,75 sana yakışmaz bebeğim yanlışlıkla kazanmışızdır kesin 2 gol yerine 1 gol girdin 🧐🤣🤣multi la bu 1.75 ve akin gelde inan
Baskı yapmıyorum burdayım 2 adımda attırdığım gibi attıracağım diyorum 😀Hem adamı darlamayin rahat kafayla maç seçsin diyirsun ardından dediğin şeyi kendin yapıyorsun bu nasıl bir çelişki Emine 🤣
valla multi bu 😂😂@akin1996 bu doğru olamaz 1,75 sana yakışmaz bebeğim yanlışlıkla kazanmışızdır kesin 2 gol yerine 1 gol girdin 🧐🤣🤣
Afiyet canım 9,5 dağıttım gerisi borca gittti kimseye ulaşmıyorum 😂😂😂Yiyin birbirinizi
Bol şans3.adim
Bol şans3.adim
bol sans3.adim
🤣🤣🤣 Hadi bakalımBaskı yapmıyorum burdayım 2 adımda attırdığım gibi attıracağım diyorum 😀
Bol şanslar kanka umarım çatara patara atarlar 🍀🍀🍀3.adim
Dm bak foto atiyom ne sartlsrda roll yapiyomBu seferde evden çıkıp ablasına gitti herhalde