- 31,792
- 4,039
- 113
42 son3 dk direnmeye devam
Beni yaz kenaraBeyler simdi bi aciklama yapayim sonra darilmaca olmasin. Elimde oldugu kadar dagitim yapiyprum burda paylasmiyorum cogunuda ozelden direkt atiyorum. Eskisi kadar yapamam cunku ihtiyac cok. 10 aldik 2 dagitirim dostlarima 510 atarken cok utanc duyucam ama suan durumlar kritik 😀 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk harici 1 kisi bakim yazarim
Kesene bereketBeyler simdi bi aciklama yapayim sonra darilmaca olmasin. Elimde oldugu kadar dagitim yapiyprum burda paylasmiyorum cogunuda ozelden direkt atiyorum. Eskisi kadar yapamam cunku ihtiyac cok. 10 aldik 2 dagitirim dostlarima 510 atarken cok utanc duyucam ama suan durumlar kritik 😀 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk harici 1 kisi bakim yazarim
Kesene bereketBeyler simdi bi aciklama yapayim sonra darilmaca olmasin. Elimde oldugu kadar dagitim yapiyprum burda paylasmiyorum cogunuda ozelden direkt atiyorum. Eskisi kadar yapamam cunku ihtiyac cok. 10 aldik 2 dagitirim dostlarima 510 atarken cok utanc duyucam ama suan durumlar kritik 😀 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk harici 1 kisi bakim yazarim
YİYİN BİRBİRİNİZİ staylaaaa saplakee kanki 🤣🤣🤣Beyler simdi bi aciklama yapayim sonra darilmaca olmasin. Elimde oldugu kadar dagitim yapiyprum burda paylasmiyorum cogunuda ozelden direkt atiyorum. Eskisi kadar yapamam cunku ihtiyac cok. 10 aldik 2 dagitirim dostlarima 510 atarken cok utanc duyucam ama suan durumlar kritik 😀 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk harici 1 kisi bakim yazarim
Hyper mkr3 bir de serhatcan varmis son kupon gelirse 3 unuze da atarim dostlar 6 kisi olurBeyler simdi bi aciklama yapayim sonra darilmaca olmasin. Elimde oldugu kadar dagitim yapiyprum burda paylasmiyorum cogunuda ozelden direkt atiyorum. Eskisi kadar yapamam cunku ihtiyac cok. 10 aldik 2 dagitirim dostlarima 510 atarken cok utanc duyucam ama suan durumlar kritik 😀 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk harici 1 kisi bakim yazarim
Kasayı 1k yaparsan öyle aç 500 le uğraşma hiçHazırlanın ablanızda rolleyecek
@akin1996Bol şanslar dakika 36
Kesene bereket dostBeyler simdi bi aciklama yapayim sonra darilmaca olmasin. Elimde oldugu kadar dagitim yapiyprum burda paylasmiyorum cogunuda ozelden direkt atiyorum. Eskisi kadar yapamam cunku ihtiyac cok. 10 aldik 2 dagitirim dostlarima 510 atarken cok utanc duyucam ama suan durumlar kritik 😀 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk harici 1 kisi bakim yazarim
Estağfurullah ben bisi yapmadım olması gereken olduEyw abi sağolasın sayende
Beklenen mesaj geldi 🤣🤣🤣🤣Sputnik voleybol pic takım Allah belanızı versin 70 e 200 küsur alacağız 21-21 +3.5 demiştim 25+21 bitiyor mallar sizi 8-11 de öndeydi
EyvallahHyper mkr3 bir de serhatcan varmis son kupon gelirse 3 unuze da atarim dostlar 6 kisi olur
Bizde varız kardesHyper mkr3 bir de serhatcan varmis son kupon gelirse 3 unuze da atarim dostlar 6 kisi olur
Sağolasın 2 dk daha direnirlerse ne mutlu bize 😊Hyper mkr3 bir de serhatcan varmis son kupon gelirse 3 unuze da atarim dostlar 6 kisi olur
Yusuf en başından buradaydı. Onu düşünmezsen eğer benim payımı ona atabilirsin o benden daha çok haketti ağamBeyler simdi bi aciklama yapayim sonra darilmaca olmasin. Elimde oldugu kadar dagitim yapiyprum burda paylasmiyorum cogunuda ozelden direkt atiyorum. Eskisi kadar yapamam cunku ihtiyac cok. 10 aldik 2 dagitirim dostlarima 510 atarken cok utanc duyucam ama suan durumlar kritik 😀 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk harici 1 kisi bakim yazarim