- 39,785
- 34,105
- 113
2 yi atarken won oldu galiba 3 için maç bakıyor
yaw suna sorun belesciler desen acikca rolden role gelen belescilerSorun saat değil. Sorun reisçiler, sorun etiketçiler
Helal olsun valla şuradaki düzene karşı eleştiri yapan sayılı kişilerdensinSorun saat değil. Sorun reisçiler, sorun etiketçiler
Yalan konuşma telefon şarjdaydı dışarıda nasıl şarja takacanKanka eve simdi girdim basliyoruz
keyfinimi beklicez 😂😂Kanka eve simdi girdim basliy00oruz
Annemlerden kendi evime geldim kardesim detay vermedigim icin sory dkdkfkYalan konuşma telefon şarjdaydı dışarıda nasıl şarja takacan
seyyar sarj😂😂Yalan konuşma telefon şarjdaydı dışarıda nasıl şarja takacan
Doğru haklısınSorun saat değil. Sorun reisçiler, sorun etiketçiler
💯yaw suna sorun belesciler desen acikca rolden role gelen belesciler
Başlada bitsin 🍻Kanka eve simdi girdim basliyoruz
Kalsaydın ya annenlerde uğurlu geliyordu sımdı kesın yatacan skfjsksAnnemlerden kendi evime geldim kardesim detay vermedigim icin sory dkdkfk
Sağlam yer çekim de yazdığı gibi 1-3 iş günü değil. Maks 2-3 saat ortalama ise 1 saat@Barrios youwin aradı 10kya 10k frebet dedi maaşta atmayı düşünüyorum acaba çekimler nasıl orda çok uzun sürüyor mu
Bide rolü kazanıp parayı arkada yiyenleryaw suna sorun belesciler desen acikca rolden role gelen belesciler
Aha inanmıyorsan dayıya Sor 🤣🤣Kalsaydın ya annenlerde uğurlu geliyordu sımdı kesın yatacan skfjsks
akin ve kazanc tarih yazmadi yazmazda😂😂Kalsaydın ya annenlerde uğurlu geliyordu sımdı kesın yatacan skfjsks
Onlara ayrı ayar oluyorum zaten burdan aldığı parayı biriktirenler bile varBide rolü kazanıp parayı arkada yiyenler
Bide everici ünlü eleştirmen Hasan sabbah var @HaassabHelal olsun valla şuradaki düzene karşı eleştiri yapan sayılı kişilerdensin
Mlsf öyleOnlara ayrı ayar oluyorum zaten burdan aldığı parayı biriktirenler bile var