- 22,408
- 7,676
- 113
Bol bol sansssBende bi rol patlatacam 10k ile 2 adım haydi bakalım.
Bol bol sansssBende bi rol patlatacam 10k ile 2 adım haydi bakalım.
Sevdiğim için takılıyorum dost cansın 😂Lavuk da olduk agam
Sonra 1 ay aç gezecez di mi eski dostBende bi rol patlatacam 10k ile 2 adım haydi bakalım.
Bol şans dostHedefe ulasirsak 2 kisiye roll bakiyesi
1.adim
Geçmiş olsun 🧿Neyse arka planda yukseltip aksam guzel bi kasayla yeniden acariz bi konu @Shellac Konu yine lose dost kilit.
Eski dost da olduk hemencikSonra 1 ay aç gezecez di mi eski dost
Herşeyin yenisi dostun eskisi makbul derler. Tşk 🥀Eski dost da olduk hemencik
Kendisi şıpsevdi biraz canı sıkılınca yol vermeyi severEski dost da olduk hemencik
Sağlık olsun dost diğer sefere güzel biter umarımNeyse arka planda yukseltip aksam guzel bi kasayla yeniden acariz bi konu @Shellac Konu yine lose dost kilit.
Biz ex olduk normalde ex aşklar bitmezKendisi şıpsevdi biraz canı sıkılınca yol vermeyi sever
Dostun eskisi yağlı sopa gibidirHerşeyin yenisi dostun eskisi makbul derler. Tşk 🥀
Dua et başka birşey olmadın buna şükür 😁Biz ex olduk normalde ex aşklar bitmez
Genelde tükürdüğümü yalamam tşk iyi akşamlarKendisi şıpsevdi biraz canı sıkılınca yol vermeyi sever
Dün tattık birileri sayesinde. 🤣Dostun eskisi yağlı sopa gibidir
Kim onlar lütfen açık konuş kalbimizi kırıyorsun sonra toplaması zor oluyorDün tattık birileri sayesinde. 🤣
Sana da tattırınca öğrenirsin. Tecrübe kazanıyor insan . 😁Kim onlar lütfen açık konuş kalbimizi kırıyorsun sonra toplaması zor oluyor
Bol şans kralHedefe ulasirsak 2 kisiye roll bakiyesi
1.adim
Sen fena tribe girmişsin kanka iyi akşamlarGenelde tükürdüğümü yalamam tşk iyi akşamlar
Daha önce yoksay yapmıştım sonra açıklamasını yapmıştım. Yine aynı sebepten aynı şeyi yaptım.kimseyle sorunum yok. İyi günler 👍🏻Sen fena tribe girmişsin kanka iyi akşamlar