Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Kasa 3.5 Hedef 13.5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Daha önce yoksay yapmıştım sonra açıklamasını yapmıştım. Yine aynı sebepten aynı şeyi yaptım.kimseyle sorunum yok. İyi günler 👍🏻
Kanka kusura bakma ben senin düşman olduğun herkesle düşman olamam konuşurum işime geldiği gibi , karşımdaki insan özelden ulaşır çok haklısın kardeş kusura bakma ne dersen doğrudur derse banada o insanla dostluğumu sürdürmek düşer , biz muhabbetimiz olan insanları çöpte bulmadık yeri gelir herşeyi söyleriz ama silmeyiz canın sağolsun sıkıntı yok ne sana ne başka birisine şükür yanlışım olmadı istediğin kadar yok sayabilirsin

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113
Kanka kusura bakma ben senin düşman olduğun herkesle düşman olamam konuşurum işime geldiği gibi , karşımdaki insan özelden ulaşır çok haklısın kardeş kusura bakma ne dersen doğrudur derse banada o insanla dostluğumu sürdürmek düşer , biz muhabbetimiz olan insanları çöpte bulmadık yeri gelir herşeyi söyleriz ama silmeyiz canın sağolsun sıkıntı yok ne sana ne başka birisine şükür yanlışım olmadı istediğin kadar yok sayabilirsin
Abi istediğin kişi ile muabbbetin olabilir ondan sebep uzak durmadım ki . Ben salladığım ya da sorun yaşadığım adam ile diyalog kurmam . Bunu tercih edene de birşey demem ama uzak dururum. Tepkisizlik de bir eylemdir. Çocuk değiliz ki . Kaldı ki küstüm oynamıyorum da demedim Herkesin kendi hayatı tercihi. Hani birşey dediğim yok severim seni enerjini vs ama benim geçerli sebeplerim var . Son mesajım 👍🏻

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Abi istediğin kişi ile muabbbetin olabilir ondan sebep uzak durmadım ki . Ben salladığım ya da sorun yaşadığım adam ile diyalog kurmam . Bunu tercih edene de birşey demem ama uzak dururum. Tepkisizlik de bir eylemdir. Çocuk değiliz ki . Kaldı ki küstüm oynamıyorum da demedim Herkesin kendi hayatı tercihi. Hani birşey dediğim yok severim seni enerjini vs ama benim geçerli sebeplerim var . Son mesajım 👍🏻
Sorun yok bende seni severim vardır haklı sebeplerin ama ne bileyim insan bir sorar ne oldu neden böyle yaptın diye , neyse üstüne düşmüyorum keyif senin hayat senin nefes senin istediğin gibi istediğin şekilde davran nasıl mutluysan öyle yaşa
İyi ol yeter benimde son mesajım.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,139
18,143
113
Dikkat et her muhabbet ettiğin de adam gibi adam olmayabilir buradakiler insanı 4 ayak üzerinde mikerler benden sana bir abi dost ne dersen de onun tavsiyesi.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Dikkat et her muhabbet ettiğin de adam gibi adam olmayabilir buradakiler insanı 4 ayak üzerinde mikerler benden sana bir abi dost ne dersen de onun tavsiyesi.
Ben İstanbulda turist değilim metom herşeyi bilirim herşeyin farkındayım kimsenin numarasınıda yemem yemişsemde bilinçli olarak yemişimdir herkes kendini miker kimse kimseye 1 defadan fazla yanlış yapamaz seninle aylardır her konuda muhabbet ederiz bir sorun oldu mu yok çünkü sen beni ben seni az çok biliriz boşver ben kendi kahrımı çekmedim başka birininkini hiç çekmem

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,139
18,143
113
Ben İstanbulda turist değilim metom herşeyi bilirim herşeyin farkındayım kimsenin numarasınıda yemem yemişsemde bilinçli olarak yemişimdir herkes kendini miker kimse kimseye 1 defadan fazla yanlış yapamaz seninle aylardır her konuda muhabbet ederiz bir sorun oldu mu yok çünkü sen beni ben seni az çok biliriz boşver ben kendi kahrımı çekmedim başka birininkini hiç çekmem
Saplake

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,139
18,143
113
Testo Benden Senden kimseye zarar gelmez de. Burada 3 kuruş için sözünde durmayan, yalan vs söyleyen birilerine zarar verecek çok adam var malesef.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Testo Benden Senden kimseye zarar gelmez de. Burada 3 kuruş için sözünde durmayan, yalan vs söyleyen birilerine zarar verecek çok adam var malesef.
Çook yaşadık adama borç verdim engelledi bir hafta sonra başkana sahte dekont atıp haylana borç verdim ödemedi diyeni bile gördüm ben bu forumda ama hepsi atlarına binip bir güzel gittiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...