- 9,587
- 6,805
- 113
Kendimi tutamam diye nakit cekiyorum gunluk limiti cok astik yine 😀Bu atm ye gidince paramı yatırıyorsunuz bankaya la akın parayı evde yastık altımı yapıyon
Kendimi tutamam diye nakit cekiyorum gunluk limiti cok astik yine 😀Bu atm ye gidince paramı yatırıyorsunuz bankaya la akın parayı evde yastık altımı yapıyon
İyi gecelerYine kayip ama kayiplar bizi yildiramaz, yarin daha saglam kasayla daha bilincli bir sekilde guzel bi roll acip herkesi tok uyutacagiz. Herkese hayirli geceler dostlar
Yine kayip ama kayiplar bizi yildiramaz, yarin daha saglam kasayla daha bilincli bir sekilde guzel bi roll acip herkesi tok uyutacagiz. Herkese hayirli geceler dostlar
Şeytan gibi şimdi vesvese verirdikte git alkol iç boşver oynama aqAtm ye gitmem lazim useniyorum 😀😀
Öyle olsada elimde sonunda gidiyon yatırıyon boşa ayaklar yoruluyorKendimi tutamam diye nakit cekiyorum gunluk limiti cok astik yine 😀
Bu sefer kazanıcaz kesin be kardeşim Malatyalı okudu diyorum sanaKendimi tutamam diye nakit cekiyorum gunluk limiti cok astik yine 😀
Enişte zorla para kazandıracak ben anladımBu sefer kazanıcaz kesin be kardeşim Malatyalı okudu diyorum sana
ATM ye gitti şimdi gelir birazdan buralarda olPolonya liginin sefirinin mesajını okuyorsunuz şuan. Bir dahakine bana sorun vereyim tüyo
Varşova tam olarak polonyanın neresinde kalıyor usta merkezimi sen bilirsinPolonya liginin sefirinin mesajını okuyorsunuz şuan. Bir dahakine bana sorun vereyim tüyo
Belli arkadaş seviyor yatmayıATM ye gitti şimdi gelir birazdan buralarda ol
Urfa’ya sadece 3461 km uzaklıkta bir şehir VarşovaVarşova tam olarak polonyanın neresinde kalıyor usta merkezimi sen bilirsin
Pek o kadar da önemli değilmiş o zamanUrfa’ya sadece 3461 km uzaklıkta bir şehir Varşova
Kazanmazsa bu sefer bana da Arif Efendi demesinlerBu sefer kazanıcaz kesin be kardeşim Malatyalı okudu diyorum sana
Ölçüm öyle yapılmaz terim hocam Türkiye'nin başkenti valilik binasından Alaçan ülke ölçümleriniUrfa’ya sadece 3461 km uzaklıkta bir şehir Varşova
Joe başkent falan dinlemezdi dayı Urfa örneğini unutmaz artıkÖlçüm öyle yapılmaz terim hocam Türkiye'nin başkenti valilik binasından Alaçan ülke ölçümlerini
Atm para haznesi bozukmuş en yakındaki diğer atm ye gitti gelir birazdan dostumuzAkııııııııın
Dur hocam yolda mesafe varmışAkııııııııın