- 3,384
- 2,236
- 113
İngilizce olduğuna göre aç kalmazsın sen maşallah sana bende o da yok. İ Am from turkeyİm hungry
İngilizce olduğuna göre aç kalmazsın sen maşallah sana bende o da yok. İ Am from turkeyİm hungry
Dalga geçmeye çalışıyor seninle sallamaİm hungry
Ian form pakistanİngilizce olduğuna göre aç kalmazsın sen maşallah sana bende o da yok. İ Am from turkey
Tmdir abiDalga geçmeye çalışıyor seninle sallama
Ahmet öldunIan form pakistan
Yaşa sen be Tahir. Aq ben selam verdim adam bana bulaştı sonra yine ben kötü oldum dimiDalga geçmeye çalışıyor seninle sallama
Yav valla arkadaş uyuyor ses kasamadim başka bir zaman hele hem konuşur hemde bazı sorular sorarım sanaAhmet öldun
Arkadas erkekmıYav valla arkadaş uyuyor ses kasamadim başka bir zaman hele hem konuşur hemde bazı sorular sorarım sana
Ben sana bulaşmasın birşey de demedim niye alindinkiYaşa sen be Tahir. Aq ben selam verdim adam bana bulaştı sonra yine ben kötü oldum dimi
Erkek hangi üniversitede kızla erkek aynı evde kaliyorArkadas erkekmı
Uzerınden yorganı cekıp foto atsana 2 dkErkek hangi üniversitede kızla erkek aynı evde kaliyor
Ben selamını aldım zaten adam kotu laf atmadı ki sana sen tiye almaya çalıştınYaşa sen be Tahir. Aq ben selam verdim adam bana bulaştı sonra yine ben kötü oldum dimi
Yuh ve kardeşim iki daladami kalkiyorUzerınden yorganı cekıp foto atsana 2 dk
Saka la sakaYuh ve kardeşim iki daladami kalkiyor
O profil fotodaki senmisinSaka la saka
BegendınmıO profil fotodaki senmisin
Aynen Laliga resmi mankeniO profil fotodaki senmisin
Beğendim de yaş kaç sana ettiğim hakaretlerden dolayı şuan ben utandım ins sende utanirsin yarı yaşındayım nerdeyse ben seni 20 yaşında biri zannediyodumBegendınmı
Şimdi bura kendimi atardimda nazar degmesinAynen Laliga resmi mankeni