- 49,211
- 37,438
- 113
Baya kıllısın ahmetım heryer bolemıBakın kendimi koydum pahahah
Baya kıllısın ahmetım heryer bolemıBakın kendimi koydum pahahah
Bura yazarsam başımız belaya girerHangisi hatırlayamadım
Göğüs kılların çok sexi kardeşimBakın kendimi koydum pahahah
Yok kıllı değilim sendende güzelim puahhaBaya kıllısın ahmetım heryer bolemı
Webcam varmıYok kıllı değilim sendende güzelim puahha
Metin sende biseyler varmıBaya kıllısın ahmetım heryer bolemı
YokWebcam varmı
Kışlık odun var kankaMetin sende biseyler varmı
Metings den daha gecerliyim demi abi puahhaGöğüs kılların çok sexi kardeşim
Anladım usta o ben bu aralar heryer patlak birsey çıkmıyor adam akkili adam 50 TL yi 10bin yap 500 Çek diyor sadece pragmatik de yapıyorum imkansız nerdeyse aynı ip deyip postaliyor bunalıma girdimBura yazarsam başımız belaya girer
Sıkıntı Ömer yatirmistim diyodum en son para yatirmaAnladım usta o ben bu aralar heryer patlak birsey çıkmıyor adam akkili adam 50 TL yi 10bin yap 500 Çek diyor sadece pragmatik de yapıyorum imkansız nerdeyse aynı ip deyip postaliyor bunalıma girdim
Yaz geldi ise yaramaz.Kışlık odun var kanka
Erken stok yap sendeYaz geldi ise yaramaz.
Süpersin kardeşim metin in çatalı vardı senin göğüs dekoltesi var farkın var yaniMetings den daha gecerliyim demi abi puahha
Eyw abiSüpersin kardeşim metin in çatalı vardı senin göğüs dekoltesi var farkın var yani
Ney mevzu ne@AllanSaintMaximin ne dıyo la bu
Gogus meme forum kurallarına aykiri bilgin olsun. Burada bayanlar varmış göğüs resmi veya yazımı tahrik ediciymis ban yersin. Ben yedim çünküSüpersin kardeşim metin in çatalı vardı senin göğüs dekoltesi var farkın var yani
30 k almıssında tek maca basmıssında bısıler bısıler sıttır et hellaı hos olsunNey mevzu ne
Teşekkürler bilgi için kafan güzel demi kesin öyle çünküGogus meme forum kurallarına aykiri bilgin olsun. Burada bayanlar varmış göğüs resmi veya yazımı tahrik ediciymis ban yersin. Ben yedim çünkü