- 27,368
- 3,455
- 113
Beceriksizler
Ne yapayım tahir gece gece Peru liglerini mi analiz edek aq 🤣Her maça üst bi tarz değildir kardeşim be
Yattık senin yüzüne be kardeşimNe yapayım tahir gece gece Peru liglerini mi analiz edek aq 🤣
Daha 8000 lira var kardesım gördümYattık senin yüzüne be kardeşim
4 u benimDaha 8000 lira var kardesım gördüm
O zaman konu kilit4 u benim
Saglik olsun kankamGeçmiş olsun kanks yapcak bir şey yok her zaman yemiyor @akin1996
Bana atma kanka benim hakkımı @AnthonyEdwards a ver kesene bereketBasaramadik bu adimi malesef, cekim.yapicam @tahir1603 @capitano53 @AllanSaintMaximin @fearjr1992 size ozelden ulasicam kankalar cekim geldiginde kalan bakiyeyle roll acarsak talipleyen diger kisilere ulasiriz. Bende de yok bugun ilk bahsimi tahir sayesinde aldim @Shellac kilit dost
Hakkım yenmedıBasaramadik bu adimi malesef, cekim.yapicam @tahir1603 @capitano53 @AllanSaintMaximin @fearjr1992 size ozelden ulasicam kankalar cekim geldiginde kalan bakiyeyle roll acarsak talipleyen diger kisilere ulasiriz. Bende de yok bugun ilk bahsimi tahir sayesinde aldim @Shellac kilit dost
Adama böyle dostlar lazım işteBana atma kanka benim hakkımı @AnthonyEdwards a ver kesene bereket
1 haftam kaldı mobil ödemeyle alcaz mecburO değilde YouTube premıumun ödemesi gelmiş video arka planda oynatılmıyor tahiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr
Premıum çok iyi çok sevdim önceden gerek duymuyordum ama baya iyi oluyor1 haftam kaldı mobil ödemeyle alcaz mecbur
Hangi konudaErhan 1 sure olmayacak hellallesın puhahah
Kendı konusuHangi konuda