- 51,712
- 48,892
- 113
Bol şans birde futbol izleyelim2.adim
Bol şans birde futbol izleyelim2.adim
Bol şans dostum,selam sabahta yok ama neyse yazdım deftere.2.adim
Gelsin seriden goller2.adim
Sanmıyorum geleceği inşallah won olur tam gol dk si ama bence bu mac böyle bitecek2.adim
Cok hizli kardesim benim ya dkdkfkBol şans adam dondurma yerken bile sponsor oluyor
Affiyet olsun kardeşim az bile puajauBi litrede kardeşime hediye ettim çok mu hwhdh
Ondan hızlısı mezarda puahaCok hizli kardesim benim ya dkdkfk
Kanka beklemeye gerek yok herkes trxleri atsin dkdkfkfGelsin seriden goller
Bizde IBAN var kardeşim nolcakKanka beklemeye gerek yok herkes trxleri atsin dkdkfkf
Senı allah gonderdıKanka beklemeye gerek yok herkes trxleri atsin dkdkfkf
Ben seninkini atiyom kanka hahdhsKanka beklemeye gerek yok herkes trxleri atsin dkdkfkf
Haklisin kardesim hakkini helal et vallaBol şans dostum,selam sabahta yok ama neyse yazdım deftere.
Ndjdjejwjskwkskajssjwj arkadaşlar uykusu olan uyusun dağıtımcı tokyospor arkadamısımız halledecekKanka beklemeye gerek yok herkes trxleri atsin dkdkfkf
Dunku eleman topladı trx lerıNdjdjejwjskwkskajssjwj arkadaşlar uykusu olan uyusun dağıtımcı tokyospor arkadamısımız halledecek
Füze at öyle ölmez puajajaNdjdjejwjskwkskajssjwj arkadaşlar uykusu olan uyusun dağıtımcı tokyospor arkadamısımız halledecek
Valla 6 yaa kadar 1000 mesaj atmisim dkdkfDunku eleman topladı trx lerı
Byrdan erhana da bisey soylemek istiyorum dkdkdmdmNdjdjejwjskwkskajssjwj arkadaşlar uykusu olan uyusun dağıtımcı tokyospor arkadamısımız halledecek