- 22,450
- 18,848
- 113
dogmus cocuk sabah ilk kuponunu oynadı, maç takip etti babasıyla beraber şakasızkonu açtığına göre bir sorun olmamıştır bence ahaha
dogmus cocuk sabah ilk kuponunu oynadı, maç takip etti babasıyla beraber şakasızkonu açtığına göre bir sorun olmamıştır bence ahaha
alla alla hayıorlısı olsun analı babalı büyüsün inş.dogmus cocuk sabah ilk kuponunu oynadı, maç takip etti babasıyla beraber şakasız
Sagolasin agam, evet arefe günü erken bir surpriz yaptibol şans bakalım gececi tayfası,
ayrıca senin çocuk oldu mu? yani doğum gerçekleşti mi?
Bol şanslarAcil gelmeli acillll
1.adim
adını hamza koydun dimiSagolasin agam, evet arefe günü erken bir surpriz yapti![]()
Demeyecem bu sefer ulan demeyecemAcil gelmeli acillll
1.adim
ben banlıydım o gün ondan görmemişimdirSagolasin agam, evet arefe günü erken bir surpriz yapti![]()
Bu sitede 6 yatirim 6 cekimdi abi ilk kez kaybedicem gibiDemeyecem bu sefer ulan demeyecem
aynen penaltı verdiAha pen6
kayıp olmasın bayramda herkes kazansın inşallah 🙏🏻Bu sitede 6 yatirim 6 cekimdi abi ilk kez kaybedicem gibi![]()
Kuzey koydum agam, uyuyodum simdi sesine uyandim. Ya gece gece zarara sokucak ya da kar yaptiracak dkdkdkdkdkadını hamza koydun dimi
Vatana millete hayırlı olsun kankaKuzey koydum agam, uyuyodum simdi sesine uyandim. Ya gece gece zarara sokucak ya da kar yaptiracak dkdkdkdkdk