- 9,359
- 6,582
- 113
Normalde buna basicaktim hepsini ama limitledi 1 attik, kalan 2 ile tekrar tek mac basicam simdi. Bu gelirse 2 kisi roll
Ekli dosyalar
-
235 KB Görüntüleme: 14
Sagolasin kardesim Allah razi olsun, senin de bayramin mubarek olsun ins 🥰@akin1996 bro evlat dünyaya gelmiş Allah sağlıklı mutlu güzel ömürler nasip etsin, bayramınız ailecek mübarek olsun ayrıca bol şanslar hayırlı geceler 🍀
Bol şans buna da kankaNormalde buna basicaktim hepsini ama limitledi 1 attik, kalan 2 ile tekrar tek mac basicam simdi. Bu gelirse 2 kisi roll
Kankam senin kadar beceremiyoruuuzWon be Wonn
Bol şans kankaNormalde buna basicaktim hepsini ama limitledi 1 attik, kalan 2 ile tekrar tek mac basicam simdi. Bu gelirse 2 kisi roll
Allah razı olsun teşekkürlerSagolasin kardesim Allah razi olsun, senin de bayramin mubarek olsun ins 🥰
tövbe estağfurullah abicim bayram bayramÖlelim kurtulalım yaşayınca ne oluyor sanki boşver
rastgeleNormalde buna basicaktim hepsini ama limitledi 1 attik, kalan 2 ile tekrar tek mac basicam simdi. Bu gelirse 2 kisi roll
Kanka hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıklı uzun ömrü olsun inşallahSagolasin kardesim Allah razi olsun, senin de bayramin mubarek olsun ins 🥰
belki bi gol maçı hızlandırır kart ve korner çıkarpen yararı yok