- 1,000
- 251
- 83
30-30
Bol şans birader.1.adim
Bu site nasil dostum1.adim
Yatirim bonusu yok, kayip frebet var ertesi gun %10. Odemeleri cok saglam ondan oynuyorumBu site nasil dostum
Bu normal ismini duydugumuz stake mi onu anlamadim da o yuzden sordumYatirim bonusu yok, kayip frebet var ertesi gun %10. Odemeleri cok saglam ondan oynuyorum
Geçmiş olsun abi her dalda varsın masallahRallide ikiside cok zayif biraz kotu servis atilmasi lazimdi olmadiii
Yok bu virusbetin kardeş sitesi gibi düşün sağlam site bu kayıp bonusu ertesi gün verir birde haftalık bonus alirsinBu normal ismini duydugumuz stake mi onu anlamadim da o yuzden sordum
Sagol dostum denerim bunu garip ilk kez gordum telegramina baktimda cok boyle reklam yapmiyor sanirim 2 k telegrami ama sizler oyle diyorsaniz bi deniycem tesekkurlerYok bu virusbetin kardeş sitesi gibi düşün sağlam site bu kayıp bonusu ertesi gün verir birde haftalık bonus alirsin
Dene sağlamdır da bonus konusunda cimridirSagol dostum denerim bunu garip ilk kez gordum telegramina baktimda cok boyle reklam yapmiyor sanirim 2 k telegrami ama sizler oyle diyorsaniz bi deniycem tesekkurler
Tumbet den aliskinim ben dostum😄 cok oyle yatirim yada kayip bonuslarina girmeyi sevmemDene sağlamdır da bonus konusunda cimridir
Ozaman dene dostTumbet den aliskinim ben dostum😄 cok oyle yatirim yada kayip bonuslarina girmeyi sevmem
Sagol eyvallah deniycem dostumOzaman dene dost