- 28,090
- 13,414
- 113
itirazı olan varsa söylesin 23:59 a kadar tartışırız kskdksksbana at atombetten çekeyim sonra roll açayım
itirazı olan varsa söylesin 23:59 a kadar tartışırız kskdksksbana at atombetten çekeyim sonra roll açayım
Arkadaşlar istişare yapsin1 kisi 510 atim mi devam edip 2 kisi mi atim 1 kisi atarsam zenden 1 e 1 alip devam edicem
Bende geleyim mi abi kaybedenler buraya herhalde@ozkancoskun57 kaybettiysen Burası devam gel
Kayıp knk@ozkancoskun57 kaybettiysen Burası devam gel
Kimsenin itirazi yok çünkü sana katılan yokitirazı olan varsa söylesin 23:59 a kadar tartışırız kskdksks
Ben senı secmıstım sıra sende dmeekkı1 kisi 510 atim mi devam edip 2 kisi mi atim 1 kisi atarsam zenden 1 e 1 alip devam edicem
Burası kaybedenler kulübü biraz ileride dövüş kulubu var 77 kg da king kong getirin octagon da Bekliyorum hwhwhBende geleyim mi abi kaybedenler buraya herhalde
İtirazım var bu zalim kadereeeitirazı olan varsa söylesin 23:59 a kadar tartışırız kskdksks
Lanet olsun o gune ya param yok parammmmBen senı secmıstım sıra sende dmeekkı
dostum etiket at böyle şans eseri görüyoruz 😂Cekim verdim hamzaya atim bende 1 e 1 freebet alim zenden bi rol daha acim alikemale atim. Tahirle biz kendi aramizda paslasiriz zaten
Tahir her zaman pastadan büyük dilim yiyor sanki 😁Cekim verdim hamzaya atim bende 1 e 1 freebet alim zenden bi rol daha acim alikemale atim. Tahirle biz kendi aramizda paslasiriz zaten
BılıyomLanet olsun o gune ya param yok parammmm
o vipTahir her zaman pastadan büyük dilim yiyor sanki 😁
Selam ortagiiiimmmCekim verdim hamzaya atim bende 1 e 1 freebet alim zenden bi rol daha acim alikemale atim. Tahirle biz kendi aramizda paslasiriz zaten
Zenbette 1-1 frebet mi varCekim verdim hamzaya atim bende 1 e 1 freebet alim zenden bi rol daha acim alikemale atim. Tahirle biz kendi aramizda paslasiriz zaten
tahir bugün napokibetten 2500 çektin mi aw ben %50 iade almıştım ondan alamadık ödülSelam ortagiiiimmm
Kardesime feda olsunTahir her zaman pastadan büyük dilim yiyor sanki 😁
Hain ya son siradan katildi alditahir bugün napokibetten 2500 çektin mi aw ben %50 iade almıştım ondan alamadık ödül
Kara kaş kara göz holding devrede hwheTahir her zaman pastadan büyük dilim yiyor sanki 😁