- 66,415
- 32,278
- 113
2 gün sonra parası çekildimi gelip konu açtımı sende bu soruya Evet dersin s.etSenın ıcın dedım ne komıkmı
2 gün sonra parası çekildimi gelip konu açtımı sende bu soruya Evet dersin s.etSenın ıcın dedım ne komıkmı
Bundada vardır bir hayr dostBozamıyorum şuan gitti teklif
Arada bir bak dost belki gelir maç hayırlısı diyelim totem yapacaz maçı kurutacazBozamıyorum şuan gitti teklif
Geçen maçta oynadı currycurry dönüyor sanırım bu maçta döndü mü ya da yoktu geçen
Beyin eror verir bugün de uyumazsanSabahın 6 si bugün 2 günlük uyku uymama rekoru kırıyorum
Ne yaptıysam uyuyamıyorum gözlerim 2 dakika kapalı kalıyor geriye kalkıp su içiyorum ya da düşüncelere dalıyorum, hani artık diyorum ki sonsuz uyusamBeyin eror verir bugün de uyumazsan
vardır bir hayır diyelimBozup panama 3.5 gol üstü alcaktım 1.67 orandan kapandı şansa
Boş yapma kekocan hiç bir bilgi gözükmüyor ayrıca o sitede sms le para çekebiliyorsun rahat ol sen2 gün sonra parası çekildimi gelip konu açtımı sende bu soruya Evet dersin s.et
Acarlar maç başlayınca dost takipte kal maciBozup panama 3.5 gol üstü alcaktım 1.67 orandan kapandı şansa
Sankı dalga gectık gbı tepkıler verıyo aman ne yapıosa yapsın kendı bılır2 gün sonra parası çekildimi gelip konu açtımı sende bu soruya Evet dersin s.et
Burdan erkek lik taslama büllükBoş yapma kekocan hiç bir bilgi gözükmüyor ayrıca o sitede sms le para çekebiliyorsun rahat ol sen
Lan uza olum canımı sıkma erkekliği görürsün akıllı olBurdan erkek lik taslama büllük
Tamam billiksin o zaman kızmaLan uza olum canımı sıkma erkekliği görürsün akıllı ol