blackzero
O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 6,419
- 3,806
- 113
İki dayım var geberseler gram üzülmem. Çünkü sürekli kendileri satıp satıp yedi ve anneme, bize hiçbirşey kalmadı. Sorsan dürüstlüğü de kimseye bırakmazlar üstelik. Resmen anneme üvey evlat muamelesi yapıldı dedem tarafından. Dedemi de hiç sevmezdim çünkü ayrım yapardı. Erkek evlatlarını hep kayırır, kız evlatlarına hiçbir şey bırakmazdı. Annem de hala salak gibi bunlarla konuşuyor kardeşleri diye. Annemi de bildiğin saf salak yerine koyuyorlar zaten. Bize sizin tarafınızdan neden hiçbir düşmedi dediğimde bana bağırıyor annem yeteeeeeer diye. Kardeşlerine cephe alacağına bana cephe alıyor. Bu soruyu sormak tuhafmış gibi. Böyle de saf birisi. Salaklık derecesinde saf
Eminim sülalesinde bu tarz şeyler yaşayanlar da vardır. Bana bu muameleyi yapanların anca mezarına işerim geberdiklerinde
Sizlere, konu mala gelince öteki muamelesi yapılıyorsa o insanlara hürmet göstermeyin büyüğünüzdür diye. Hatta dedeniz bile olsa
Eminim sülalesinde bu tarz şeyler yaşayanlar da vardır. Bana bu muameleyi yapanların anca mezarına işerim geberdiklerinde
Sizlere, konu mala gelince öteki muamelesi yapılıyorsa o insanlara hürmet göstermeyin büyüğünüzdür diye. Hatta dedeniz bile olsa