- 34,546
- 19,157
- 113
Geldi sonunda aw
Her yeri şov olsa nolur dost para daha 250 liraAhmo yine yapıcak şovunu
Maalesef dost cenaze işlemleri için ufak bı miktar lazım vesile olur musunÖlmeden önce öldün mü dost
Ah Ah olsa nelere vesile olcam da 🤣🤣Maalesef dost cenaze işlemleri için ufak bı miktar lazım vesile olur musun
New York periyot u kazanır dost 2.20 oran sall hepsini@JustWatch sendeyiz dost yolla
1.99 dan yetiştim 311.41 bastıkNew York periyot u kazanır dost 2.20 oran sall hepsini
Bol şanslar dost1.99 dan yetiştim 311.41 bastık
Gelsinde dost bakarız maçlara göre senin kupon nolduGelirse sana kalmış istersen ben burda bırakırım de istersen 1 adım daha devam edelim
Benim kupon 6 da başlıyor 😂😂😂Gelsinde dost bakarız maçlara göre senin kupon noldu
Ben varım dostBu gelirde duralım dersen zaten senin sayende oldu başka pek kimse yok direkt sana 150 devam edelim dersen kazanca göre ayarlariz kayıp olursa da can sağlığı
Senin yerin kalbimizde 😍Ben varım dost
Belediyeye git yolda kaldim de onlar gönderir seni dost ne vercen bilet parasıSalı Bursaya yolculuk var biraz nakit lazım yoksa fifty-fifty derdim valla 😑
Ahmodan alırım yarısını ben emek verdim dost bildiğin gibi degilSenin yerin kalbimizde 😍