- 2,460
- 2,869
- 113
Ailecek gidiyoruz benzin parası+ otel+ harcamalar derken cebe hiç ayirmadim ekstra lazım işte 😂😂😂Belediyeye git yolda kaldim de onlar gönderir seni dost ne vercen bilet parası
Ailecek gidiyoruz benzin parası+ otel+ harcamalar derken cebe hiç ayirmadim ekstra lazım işte 😂😂😂Belediyeye git yolda kaldim de onlar gönderir seni dost ne vercen bilet parası
Bende piyangodan çıktım enişte 🤣🤣Ben varım dost
Helal dost biz emekçi insanlarızAhmodan alırım yarısını ben emek verdim dost bildiğin gibi degil
Ahmo paylaşır zaten 🤣🤣Helal dost biz emekçi insanlarız
Tşk dost biliyodum zaten ahmo istesem hepsini verirHelal dost biz emekçi insanlarız
Hespini vermeyiz dost biz de aciz 😂😂Tşk dost biliyodum zaten ahmo istesem hepsini verir
Gecen sıte yuzunden ıptal olanı yollarsın umutlandık bak yıneHelal dost biz emekçi insanlarız
Gitti güzelim oranlar awGecen sıte yuzunden ıptal olanı yollarsın umutlandık bak yıne
Farklı belediyelere dagilmaniz lazım dost aynı belediye sıkıntı olurAilecek gidiyoruz benzin parası+ otel+ harcamalar derken cebe hiç ayirmadim ekstra lazım işte 😂😂😂
Olsun bugun halledersın sen yıneGitti güzelim oranlar aw
Kupon gidiyo aw mal paylaşıyoruz 😂😂Olsun bugun halledersın sen yıne
75 er dost benim maç gelse biliyon direkt sendeydim bizim tronlar noldu dost degerlendimi vbetteHespini vermeyiz dost biz de aciz 😂😂
Ulannnn. 😂😂😂😂😂Farklı belediyelere dagilmaniz lazım dost aynı belediye sıkıntı olur
Maç gidiyo aw75 er dost benim maç gelse biliyon direkt sendeydim bizim tronlar noldu dost degerlendimi vbette
Hangi maç bizde takip edelimMaç gidiyo aw
Gelır gelırMaç gidiyo aw
New York periyodu alır salak gibi üst demedik aw 7 sayı öndeydi bu per gidiyoHangi maç bizde takip edelim
Yav gidiyo dediğin 24-22 awq biz gidiyo desek burası NBA dost dersinNew York periyodu alır salak gibi üst demedik aw 7 sayı öndeydi bu per gidiyo
1 sayıyla New york alır Ahmo rahat olNew York periyodu alır salak gibi üst demedik aw 7 sayı öndeydi bu per gidiyo