- 7,482
- 4,443
- 113
@TestoHaylan06 @Gokhandgnc35 @lamineyamal @Muroo1988 @Erhan2121 @Frank castle
Gardaslarım nasılsınız oruçlarınız kabul ola
Gardaslarım nasılsınız oruçlarınız kabul ola

Harbi baydın artık yeter da@TestoHaylan06 @Gokhandgnc35 @lamineyamal @Muroo1988 @Erhan2121 @Frank castle
Gardaslarım nasılsınız oruçlarınız kabul ola Ekli dosyayı görüntüle 940350
Muhabbet konusu aciliyormu yasaklar kalktimi@TestoHaylan06 @Gokhandgnc35 @lamineyamal @Muroo1988 @Erhan2121 @Frank castle
Noldu dost hal hatır mubabet konusu açtımHarbi baydın artık yeter da
Yarım saat sanırım izin veriliyo dostMuhabbet konusu aciliyormu yasaklar kalktimi
Dost maşallah normal bir konun yok ama bizi gulduruyorsun puhahaNoldu dost hal hatır mubabet konusu açtım
Tamam dost süre başladı hızlı muhabbet etYarım saat sanırım izin veriliyo dost
Gülüyormusun cidden puqhqDost maşallah normal bir konun yok ama bizi gulduruyorsun puhaha
Kardeşim 1 konu açarsın oradan devam edersin. Her gün her gün defalarca sacma sacma konu açmak insanlara artık gına geldi.Noldu dost hal hatır mubabet konusu açtım
Erhanim orucun kabul olsun dostGülüyormusun cidden puqhq
Cumlemizin kabul olsunErhanim orucun kabul olsun dost
Vay erhan helal olsun niye diye sormaCumlemizin kabul olsun
Bu konuda mantik aramıyorum dost pauhaVay erhan helal olsun niye diye sorma
mantık bu konuya girse o bile mantıksızlaşır luahaBu konuda mantik aramıyorum dost pauha
Sağolasın hep çay görseli koyuyorsun içirdiğin yok ne zaman içecez gerçekten şu çayı çok merak ediyorum 😆@TestoHaylan06 @Gokhandgnc35 @lamineyamal @Muroo1988 @Erhan2121 @Frank castle
İnşallah birgün içeriz haylanım 🥰Sağolasın hep çay görseli koyuyorsun içirdiğin yok ne zaman içecez gerçekten şu çayı çok merak ediyorum 😆
Cay yok boggg icin 🤣🤣🤣Sağolasın hep çay görseli koyuyorsun içirdiğin yok ne zaman içecez gerçekten şu çayı çok merak ediyorum 😆
Oda iyiymiş awk sabah sefası akşam sefası yarın ikindi sefası acacam bende@TestoHaylan06 @Gokhandgnc35 @lamineyamal @Muroo1988 @Erhan2121 @Frank castle