- 102
- 59
- 28
Beyler şu al shabab maçını bulamadım 2 fark atmış mı bulabilir misiniz?
Ekli dosyalar
-
436.2 KB Görüntüleme: 40
maç akşam 9da kankBeyler şu al shabab maçını bulamadım 2 fark atmış mı bulabilir misiniz?
O değilmaç akşam 9da kank
KaçtaSaati ertelendi
Nerden baktın kankam2-1 yenmiş dost
ForebetNerden baktın kankam
30 nisan 19:20. Baya saat ertelenmiş yani. Borcun 250 TL
Bu al shabab o al shabab değil. Umman ligi bu, diğerine bakıyor olabilirsinkardeş okumam yazmam var al shabab yazmışsın twitter hesabına girip bakarsan saati yazmışlar zaten yardımcı oluyoruz yaranamıyoruz
evet doğruBu al shabab o al shabab değil. Umman ligi bu, diğerine bakıyor olabilirsin
Olum sen niye herkese toxic toxic cevaplar yazıyon nerdeyse 2 yıldır aktif kullanıyorum bu forumu ne zaman görsem böyle saçma sapan cevaplar veriyon o maç değil rakibine bak allahtan okuman varmışkardeş okumam yazmam var al shabab yazmışsın twitter hesabına girip bakarsan saati yazmışlar zaten yardımcı oluyoruz yaranamıyoruz
inşallah yatmışsındırOlum sen niye herkese toxic toxic cevaplar yazıyon nerdeyse 2 yıldır aktif kullanıyorum bu forumu ne zaman görsem böyle saçma sapan cevaplar veriyon o maç değil rakibine bak allahtan okuman varmış
Tüh be baya para gelecekti iade olacak30 nisan 19:20. Baya saat ertelenmiş yani. Borcun 250 TL
Sen de bir teşekkür etmeyi mi öğrensen? Senin işçin değiliz malumOlum sen niye herkese toxic toxic cevaplar yazıyon nerdeyse 2 yıldır aktif kullanıyorum bu forumu ne zaman görsem böyle saçma sapan cevaplar veriyon o maç değil rakibine bak allahtan okuman varmış
Uyku problemi çekenlere güzel dua maşallah. Amin 🤲inşallah yatmışsındır
2-0 yendiBeyler şu al shabab maçını bulamadım 2 fark atmış mı bulabilir misiniz?
0-3 yenmiş ama senin al shabab olmayabilirEyvallah reisim de nerden baktın
Benimki umman liginden kankam0-3 yenmiş ama senin al shabab olmayabilir