- 1,185
- 874
- 113
Bro sor admine ip kontrolu yapsın kaçırma keyfmi awBeneventoydu bunu yaptı işte yazmadığı İtalya 2.lig takımı kalmadı nicklere
Bro sor admine ip kontrolu yapsın kaçırma keyfmi awBeneventoydu bunu yaptı işte yazmadığı İtalya 2.lig takımı kalmadı nicklere
Yaz awAteşle bakalım bı payfix ikna olalım
Bu hangi taktik laAteşle bakalım bı payfix ikna olalım
5. Senem yeni yeni şeyler görüyoruzBu hangi taktik la
Madem ilk hesabın baykali nerden tansiyon ip değişmeye ne olacak ben sana günde 1000 kere ip degiseyim hadi tamam inandikBro sor admine ip kontrolu yapsın kaçırma keyfmi aw
Dm kapali dostYaz aw
La kimi tanıyom sen ne diyonMadem ilk hesabın baykali nerden tansiyon ip değişmeye ne olacak ben sana günde 1000 kere ip degiseyim hadi tamam inandik
Hamit bu senin hesap miBu hangi taktik la
Hamit adını niye hamza yapsınHamit bu senin hesap mi
Dostum adamın tanıdığına dair bir tane yazısı yok başkası olarak itham ettiğin adam sen Baykal değilim diyorsa onun baykali tanımasına gerek yokMadem ilk hesabın baykali nerden tansiyon ip değişmeye ne olacak ben sana günde 1000 kere ip degiseyim hadi tamam inandik
Valizlere sığmadı sabah valizcilerin açılmasını bekliyoruzNoldu bura
Yapar sektör tehlikeli çekilişte para dağıttım 15 kişiye 8 tanesi kız hesabı çıktı sektör çok tehlikeli dost mesajı fazlaydı sanki onunHamit adını niye hamza yapsın
Para olursa şans olurda 😅 sanada bol şanslarrTanıdık dost bol sanslar
Olsa nolcak bizim olayımiz para mi vakit geçirmek 10k olsa nolcak sabaha yine 0Para olursa şans olurda 😅 sanada bol şanslarr
Valla şuan tek olayım para borçlar falan maniyyy lazımOlsa nolcak bizim olayımiz para mi vakit geçirmek 10k olsa nolcak sabaha yine 0
Borç Kapasan nolcak haftaya 2 katı oluyo yineValla şuan tek olayım para borçlar falan maniyyy lazım
Yok ya ben öyle kafasına vurmuyorum öyle büyük kumar zevkim yok ama şuan birşeyler yapmam gerekiyorBorç Kapasan nolcak haftaya 2 katı oluyo yine